Πως Μπορείς να Στηρίξεις το Έργο του Συνδέσμου
La Leche League International
Ενημέρωση Συμβούλων
Ενημέρωση Υποψηφίων Συμβούλων

Facebook

  YouTube Channel  https://gr.pinterest.com/lalecheleaguegr/  https://www.instagram.com/lllgreece/?hl=el
Facebook

Δίπλα στις Μητέρες Πρόσφυγες

Σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, επιδημιών ή πολέμων, ο θηλασμός ενός παιδιού μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Οι μητέρες χρειάζονται κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη για να ξεκινήσουν να θηλάζουν, να συνεχίσουν να θηλάζουν ή να επαναγαλακτίσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν επαρκή και ασφαλή τροφή για τα παιδιά τους και προστασία από τις αρρώστιες, ιδίως μέσα σε συνθήκες κακής υγιεινής που συχνά συνοδεύουν τις έκτακτες αυτές καταστάσεις. 

H La Leche League, τόσο σε διεθνές επίπεδο όσο και στη χώρα μας, μέσω του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece, υποστηρίζει, με όσα μέσα διαθέτει, μητέρες πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας, προκειμένου να θηλάσουν τα παιδιά τους. 

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες (στα ελληνικά και αγγλικά) σχετικά με τον θηλασμό σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, πληροφορίες για μητέρες (και στα αραβικά) και όσους υποστηρίζουν τις μητέρες να θηλάσουν σε τέτοιες συνθήκες, καθώς επίσης και πληροφορίες για τις δράσεις των Συμβούλων της La Leche League τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στο πλαίσιο της υποστήριξης των μητέρων-προσφύγων. 

Ε.Δ 15/02/17
  


Copyright (c) 2017 Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece

Το σύνολο του περιεχομένου και των φυλλαδίων της ιστοσελίδας www.lllgreece.org διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche league Greece.

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε παραπομπή στην ιστοσελίδα μας.

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας (Terms of Use)