Πως Μπορείς να Στηρίξεις το Έργο του Συνδέσμου
La Leche League International
Ενημέρωση Συμβούλων

Facebook

  YouTube Channel  https://gr.pinterest.com/lalecheleaguegr/  https://www.instagram.com/lllgreece/?hl=el


Γίνε Μέλος του Συνδέσμου

Προνόμια Μέλους του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece)

 

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος εκπροσωπεί στη χώρα μας τον Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού (La Leche League International), μία ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει πληροφορίες, ενθάρρυνση και υποστήριξη στις μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους.

 

Οι Σύμβουλοι Θηλασμού είναι όλες εθελόντριες που προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη και καλωσορίζουν στις Μηνιαίες Συναντήσεις όλες τις μητέρες, είτε είναι μέλη του Συνδέσμου είτε όχι.

 

Με την εγγραφή σας ως νέο μέλος ή την ανανέωση της ετήσιας συνδρομή σας (20 ευρώ) που ισχύει έως τη λήξη του κάθε οικονομικού έτους (επόμενη ημερομηνία λήξης: 31/12/2020):


  *       Λαμβάνετε την ανανεωμένη συλλογή ενημερωτικών φυλλαδίων (Booklet 200 σελίδων). Αποστολές πραγματοποιούνται μόνο σε περιοχές εντός Ελλάδος.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Μάρτιος 2020: Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και των ισχύοντων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, για τον περιορισμό της πιθανότητας της εξάπλωσης της επιδημίας κορωνοϊού στην πατρίδα μας και έχοντας ως κύριο μέλημα την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, των Συμβούλων αλλά και των οικογενειών τους, ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece ανακοινώνει ότι, μέχρι νεωτέρας, δεν θα πραγματοποιούνται αποστολές του Booklet. Με τη λήξη των μέτρων, τα μέλη που δεν το έχουν παραλάβει θα ενημερωθούν σχετικά για την αποστολή του. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!


*        Υποστηρίζετε άλλες μητέρες που συμμετέχουν στις Συναντήσεις των Ομάδων μας.

 

*        Δανείζεστε βιβλία για το θηλασμό από τις Δανειστικές Βιβλιοθήκες των Ομάδων μας.

 

*        Συμμετέχετε σε όλες τις δράσεις των Ομάδων, όπως οι Συναντήσεις Εμπλουτισμού, το ετήσιο χαριστικό παζάρι, οικογενειακό πικ-νικ, κ.ά).

 

*        Ενημερώνεστε άμεσα για το Περιοδικό Γαλουχώ, που περιέχει έγκυρες πληροφορίες για το θηλασμό και ιστορίες μητέρων.

 

*        Έχετε προσωπική Κάρτα Μέλους, νοιώθοντας υπερηφάνεια που προάγετε τον θηλασμό στην Ελλάδα!

 

*        Στηρίζετε το έργο του Συνδέσμου. Η δική σας οικονομική στήριξη είναι για μας το θεμέλιο για την κάλυψη εξόδων για τη συνεχή λειτουργία του Σωματείου (όπως, η ετήσια Συνδρομή μας ως μέλος της LLLI, ταχυδρομικά και τηλεφωνικά έξοδα), για την ενημέρωση των μελών μας (όπως η αγορά βιβλίων, ελληνόγλωσσων και ξενόγλωσσων), για την ενημέρωση των Συμβούλων (όπως η παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων), την εκπαίδευση των Υποψήφιων Συμβούλων και για την προαγωγή του θηλασμού στην ευρύτερη κοινότητα (όπως η εκτύπωση ενημερωτικού οδηγού για τον μητρικό θηλασμό). 

 

Σημειώνουμε πως η ετήσια Συνδρομή καταβάλλεται από όλα τα μέλη του Συνδέσμου, τακτικά (οι Σύμβουλοι Θηλασμού) και μη τακτικά.

 

Μέλη μπορείτε να γίνετε καταβάλλοντας το ποσό της συνδρομής είτε κατά τη διάρκεια μιας Συνάντησης είτε στον λογαριασμό του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, ο οποίος είναι:

Τράπεζα: Alpha Βank, IBAN: GR71 0140 3600 1450 0200 2003 261

Παρακαλούμε, αν επιλέξετε την κατάθεση, ενημερώστε την ταμία μας στο ημέιλ: constantatou@hotmail.com ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη συνδρομής καθώς και το Booklet (αποστολές πραγματοποιούνται μόνο σε περιοχές εντός Ελλάδος).

ή μέσω Paypal

Μητέρες και μωρά παγκοσμίως, σας ευχαριστούν θερμά για την συμβολή σας! 

Η Ταμίας του Σωματείου, Ουρανία Κωνσταντάτου