La Leche League International
Πως Μπορείς να Στηρίξεις το Έργο του Συνδέσμου
Ενημέρωση Συμβούλων

 Facebook
 
YouTube Channel  

https://sites.google.com/a/lllgreece.org/lllgreece/dipla-stis-meteres-prosphyges/%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%20%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D_Page_1small.png
 

Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σωματείου με την επωνυμία 
«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (La Leche League Greece)»


Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη (επίτιμα, τακτικά και αρωγά) του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece)» στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στις 11:00 π.μ. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Cincinnati Hall στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (Μαρίνου Αντύπα 54). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χώρο της Συνέλευσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την
Εύα Δουκάκη (Γραμματέα του ΔΣ) στο 
τηλέφωνο: 6936 778164.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:
1. Απόφαση για τον αριθμό των μελών του νέου* Διοικητικού Συμβουλίου, της νέας* Εξελεγκτικής Επιτροπής (*θητείας 2017-2019) καθώς και του αριθμού των σταυρών
για τα ψηφοδέλτια.

2. Έγκριση Ισολογισμού για το έτος 2016.
3. Απολογισμός των δραστηριοτήτων έτους 2016.
4. Σχέδια για το τρέχον έτος.
5. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
6. Εκλογές για την ανάδειξη νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με το Καταστατικό το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν
μόνο τα τακτικά μέλη, δηλαδή οι Σύμβουλοι. Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα να παρασταθούν όλα τα μέλη που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα.
Μέλη που 
δεν έχουν ανανεώσει συνδρομή το τρέχον έτος, θα μπορούν να την ανανεώσουν σε προσεχή τακτική Μηνιαία Συνάντηση ή κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Τα τακτικά μέλη που δικαιούνται να ψηφίσουν στη Συνέλευση μπορούν να
εξουσιοδοτήσουν εγγράφως άλλο τακτικό μέλος να παραστεί και να ψηφίσει για λογαριασμό τους. Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε όπως ενημερωθεί προς τούτο πριν τη Συνέλευση, η Γραμματέας του Δ.Σ. Εύα Δουκάκη
(τηλέφωνο 6936 778164, eva_doukaki@yahoo.gr, φαξ 2310 778164) και να χορηγηθεί έγγραφη εξουσιοδότηση στον/στην εκπρόσωπο, η οποία και θα πρέπει να προσκομισθεί κατά τη Γενική Συνέλευση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας το δελτίο της Αστυνομικής σας Ταυτότητας
ή δ
ιαβατήριο. Σε περίπτωση ανανέωσης συνδρομής, παρακαλείσθε να προσέλθετε μισή
ώρα νωρίτερα.

Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 

.............................................................................................ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΘΕ-LLLGR
   
 ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

         
           Κοζάνη, Σάββατο 11/03/17      Πτολεμαΐδα, Κυριακή 12/03/17 


.........................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΙΔΥΜΩΝ


.........................................................................................


Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη σύσταση καινούριας Ομάδας του Συνδέσμου 

Θηλασμού Ελλάδος- La Leche League Greece στην Ηγουμενίτσα

     Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τη Σύλβια Κάτση: 26650 22027

.........................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΘΕ-LLLGR
ΣΕ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΚΑΙ ΑΡΤΑ

 
 Πτολεμαΐδα, Κυριακή 29/01/17            Άρτα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017


..............................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΘΕ-LLLGR
ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ένας Κύκλος 4 Συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη Πιερίας αυτή τη φορά! Τις Συναντήσεις θα συντονίσουν οι Σύμβουλοι των LLL Ομάδων Θεσσαλονίκης. 
Σας περιμένουμε!...............................................................................................

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ & ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017
ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Σας περιμένουμε στην Εορταστική Συνάντηση και Κοπή Πίτας της Ομάδας μας, όπου θα δημιουργήσουμε 3 θεματικούς κύκλους συζήτησης (Εγκυμοσύνη, Θηλασμός Μωρού, Θηλασμός Νηπίου) με κεντρικό θέμα: « Μητρικός Θηλασμός: Από το Α ως το Ω ».
Θα συζητήσουμε για τις εμπειρίες μας, τους προβληματισμούς μας αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του θηλασμού από την εγκυμοσύνη μέχρι και τον αποθηλασμό. Ελάτε να νιώσετε τη χαρά της υποστήριξης μητέρας προς μητέρα, να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες πληροφορίες για θέματα θηλασμού και να γνωρίσετε μητέρες με κοινά ενδιαφέροντα και φιλοσοφία. Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι Σύμβουλοι Θηλασμού της LLLI, οι οποίες είναι ειδικά εκπαιδευμένες, στην οικογένεια του Διεθνούς Συνδέσμου Θηλασμού, μητέρες, που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.


Αν θέλετε να φέρετε κάτι προτιμήστε ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε!
Σας περιμένουμε!

..............................................................................................


Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη σύσταση καινούριας Ομάδας του Συνδέσμου 
Θηλασμού Ελλάδος- La Leche League Greece στα Χανιά

     Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Αφροδίτη Κλεινάκη: 28210 43394

..............................................................................................

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Θηλασμού
LLL Ομάδα Ξάνθης


..............................................................................................

Συμμετοχή σε Γιορτή Θηλασμού στη "ΓΕΝΕΣΙΣ"  Η «ΓΕΝΕΣΙΣ», η μεγαλύτερη Μαιευτική Κλινική στη Β. Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση με στόχο την προώθηση του μητρικού θηλασμού και την ενημέρωση γύρω από τα οφέλη του.

Η «ΓΙΟΡΤΗ ΘΗΛΑΣΜΟΥ» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 (10:00 – 14:00), στις εγκαταστάσεις της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας μητρικού θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου).

Την εκδήλωση στηρίζουν με τη συμμετοχή τους το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και o Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece, μέλος της παλαιότερης και μεγαλύτερης οργάνωσης θηλασμού στον κόσμο.

Για όλες τις πτυχές του θηλασμού και τα ευεργετικά του αποτελέσματα θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες υγείας. Μεταξύ αυτών και η κα. Μ. Σιδηροπούλου, Ιατρός Δ.Υ. ΕΣΥ, Προϊστάμενη Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας , η κα. Α. Αδαμίδου, Ιατρός Δ.Υ. ΕΣΥ, Ειδικός Γενικής Ιατρικής, η κα. Ν. Διάκου, Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League International, Professional Liaison του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece και η κα. Ν. Δούδαλη, Κλινική Ψυχολόγος και Ψυχαναλύτρια, Μέλος Β.Ψ.Ε. και IARPP.

Κατά τη διάρκεια της «ΓΙΟΡΤΗΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ» θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, επιστημονικές παρουσιάσεις και προβολές ενημερωτικών βίντεο, ενώ θα διοργανωθούν διαδραστικά τραπέζια όπου νέες και μέλλουσες μητέρες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν γύρω από κάθε τι που αφορά στο μητρικό θηλασμό. Φυσικά, στη ΓΕΝΕΣΙΣ δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η μητρότητα και ο θηλασμός είναι πάνω από όλα γιορτή! Για αυτό το λόγο η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, με ζωντανή μουσική, απασχόληση παιδιών, μπουφέ και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο κ. Γ. Φραγγίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΓΕΝΕΣΙΣ, Μαιευτήρας–Γυναικολόγος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΠΚΜ, κα. Γ. Μπισμπινά. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και η σύζυγός του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστα, κα Ε. Βλάχου.

Πληροφορίες για τη «ΓΙΟΡΤΗ ΘΗΛΑΣΜΟΥ»:

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, 10:00 – 14:00

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ: Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία Τ.Κ. 54301, Θεσσαλονίκη

Ελεύθερη είσοδος


...............................................................................................

Γιορτή Θηλασμού 2016 στις Σέρρες

«Θηλασμός: Κλειδί για την Aειφόρο Aνάπτυξη»

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η ομάδα "Σέρρες: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας", με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος- La Leche League Greece, διοργανώνει την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:00-14:00, στον πεζόδρομο Κων/νου Καραμανλήμιαγιορτή για τον θηλασμό με σκοπό την υποστήριξη, την ενημέρωση και την εξοικείωση με την εικόνα της μητέρας που θηλάζει.


.............................................................................................

Γιορτή Θηλασμού 2016 στο Ηράκλειο Κρήτης

«Θηλασμός: Κλειδί για την Aειφόρο Aνάπτυξη»

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, η εθελοντική ομάδα διαδικτυακής υποστήριξης «Ηράκλειο: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας»με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece, διοργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.- 2:00 μ.μ., στο Αίθριο της Λότζια (Δημαρχείο Ηρακλείου).

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διασκεδαστές, θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό και η Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League International, Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη θα εκπροσωπήσει τον ΣΘΕ-LLLGR ενισχύοντας το κομμάτι της ενημέρωσης του κοινού.

* Η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού-World Breastfeeding Week (WBW) γιορτάζεται κάθε 1-7 Αυγούστου από το 1992 (στην Ελλάδα κάθε 1-7 Νοεμβρίου) από υποστηρικτές του θηλασμού σε πάνω από 170 χώρες. Εγκρίνεται και υποστηρίζεται από τη UNICEF, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), τη Διεθνή Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και Υπουργεία Υγείας σε πολλές χώρες.

Η Παγκόσμια Συμμαχία Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό (WABA) προβαίνει κάθε χρόνο σε μία σειρά προωθητικών δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την αξία του θηλασμού. Το σύνθημα για το 2016 είναι "Θηλασμός: Κλειδί για την Αειφόρο Ανάπτυξη" και συνδέεται με τους 17 Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με ορίζοντα το 2030, οι οποίοι υιοθετήθηκαν από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία των Κρατών-Μελών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών τον Σεπτέμβριο του 2015. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Βρετανικής Ιατρικής Επιθεώρησης The Lancet, τα οποία επικαλείται η WABA, η πλήρης αξιοποίηση του θηλασμού μπορεί να σώσει τη ζωή 823.000 παιδιών και να συνεισφέρει 302 δισεκατομμύρια δολλάρια ετησίως στην παγκόσμια οικονομία. Η ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Θηλασμού παρέχει πληροφορίες σε διάφορες γλώσσες αλλά και σε σχέση με τα θέματα προηγούμενων ετών. Για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος ετοίμασε το προωθητικό υλικό στα Ελληνικά σε συνεργασία με τη WABA.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/events/1179005422154214/

..........................................................................................

Εκδηλώσεις για τον θηλασμό

Βιβλιοθήκες Δήμου Θεσσαλονίκης............................................................................................

Συμμετοχή σε Ημερίδα στο Ηράκλειο Κρήτης

............................................................................................

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece συναντά την 

Ομάδα Υποστήριξης Θηλασμού & Μητρότητας Καστοριάς............................................................................................


Ενημερωτική συνάντηση του ΚΠΘ Σύρου............................................................................................

Έκτακτη Συνάντηση στην Πρέβεζα..............................................................................................

Συνάντηση Εμπλουτισμού στα Ιωάννινα..............................................................................................

Έκτακτη Συνάντηση στην Ηγουμενίτσα


..............................................................................................

Συμμετοχή σε Ημερίδα στο Ναύπλιο

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:30, οι Σύμβουλοι της LLLI, 
Άντα Παλατζιάν και Κορίνα Μουζάκη θα συμμετέχουν στην
 ημερίδα για τον θηλασμό, της Πύλης Πολιτισμού του Ναυπλίου. 
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση!
 Καλή επιτυχία!


............................................................................................


Συνάντηση Εμπλουτισμού για το Babywearing
                    LLL Ομάδα Σερρών

   

..............................................................................................

Έκτακτη Συνάντηση στην Κέρκυρα

          ..............................................................................................


Έκτακτη Συνάντηση της LLL Ομάδας Ξάνθης


..............................................................................................
   
Οι LLL Ομάδες της Νότιας και της Νοτιοδυτικής Αθήνας 
 σας προσκαλούν σε μια 
     Έκτακτη Συνάντηση Νηπίων.

Η Συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 6:00 μ.μ στον χώρο του mamama, Πριήνης 22 Νέα Σμύρνη, 17122, τηλ. 210 9414434, www.mamama.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τις Συμβούλους:
Νότιας Αθήνας: 
  • Γεωργία Φραγκάκη 210 9229279 
  • Πηνελόπη Καραγκούνη 210 3456037 
Νοτιοδυτικής Αθήνας: 
  • Κατερίνα Μιχαηλίδου 210 5819265 
  • Κορίνα Μουζάκη 210 4908227
  • Ουρανία Κωνσταντάτου 6980361483 
..............................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Σίνδος Θεσσαλονίκης
     Τετάρτη 06 Ιουλίου 2016 στις 6:00 μ.μ


.....................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Κάρπαθος
Κυριακή 28 Μαΐου 2016
στις 18:00 στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα στα Πηγάδια Καρπάθου


.....................................................................................................

Οικογενειακό πικ-νικ των Ομάδων
του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La leche League Greece στη Θεσσαλονίκη

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ
(ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)
Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016
 από τις 11:00 έως τις 16:00

Στον κήπο των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης
       (στους Ελαιώνες Πυλαίας https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z40Fhh6kC7qA.kgt-uVfImm-o&hl=el )

......................................................................................................

Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του
Σωματείου με την επωνυμία 
«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 
(La Leche 
League Greece)».

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα 
τα μέλη (επίτιμα, τακτικά και αρωγά) του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece)» στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στις 10:00 π.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στις 10:00 π.μ. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα συνεδριάσεων στο Ξενοδοχείο Titania, στην Αθήνα, στην οδό Πανεπιστημίου 52. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο της Συνέλευσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Άντα Παλαντζιάν (Ταμία του ΔΣ) μέσω e-mail στο adapalandjian@gmail.com.


Invitation to the Annual General Assembly for members of the Association
“SYNTHESMOS THILASMOU ELLADOS (La Leche League Greece)”.

Following the Law and the Articles of Association, the Executive Committee invites all 
members (honorary, regular and supporting) of the Association “Synthesmos Thilasmou Ellados
 - La Leche League Greece) to the Annual General Assembly, on Sunday, the 8th of May 2016 
at 10:00 am. In case of non-quorum, the AGM will take place on Sunday the 15th of May 2016
at 10:00 am. The Annual General Meeting will be held at a Meeting Room in Titania Hotel in Athens (52, Panepistimiou street).
For more information about the venue of the AGM, you can contact Ada Paladjian
(Treasurer of EC: adapalandjian@gmail.com).


.......................................................................................................

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη σύσταση καινούριας Ομάδας του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος- La Leche League Greece στη Λαμία

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τη Σοφία Παύλου στο 22313 04160

.......................................................................................................


Συλλογή Ενημερωτικών Φυλλαδίων
Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece
 
Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι κυκλοφορεί η αναθεωρημένη συλλογή ενημερωτικών φυλλαδίων για τον Μητρικό Θηλασμό του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος- La Leche League Greece.  Αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης και πολύχρονης προσπάθειας Συμβούλων και μητέρων με σκοπό την ανανέωση των πληροφοριών των ενημερωτικών φυλλαδίων, που περιέχονταν στο «Μητρικό Θηλασμό», την πρώτη πηγή πληροφοριών για τα μέλη του Συνδέσμου. Είναι αλήθεια ότι πολλές μητέρες γνώρισαν τον ΣΘΕ-LLLGR από εκείνα τα πρώτα μας φυλλάδια. Ευχόμαστε ολόψυχα η νέα συλλογή φυλλαδίων να συντροφεύσει πολλές μητέρες στο προσωπικό τους ταξίδι στον θηλασμό και τη μητρότητα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τοπική σας Σύμβουλο ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.
..............................................................................

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece συναντά την 

Ομάδα Υποστήριξης Θηλασμού & Μητρότητας Γρεβενών

.......................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Ρόδος

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

στις 18:00-20:00 στην αίθουσα Ροδινιού, Ροδίνι, Ρόδος
...................................................................................................................

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη σύσταση καινούριας Ομάδας του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος- La Leche League Greece στα Ιωάννινα

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Άσπα Ματσανιώτη στο 2651112929

.......................................................................................................

Οι Ομάδες του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος -La Leche League Greece συγκεντρώνουν μάρσιπους (sling, mei tai, wrap και pouch)

Θα τους διαθέσουν στις μητέρες πρόσφυγες στην Ειδομένη, στη Λέσβο, στον Ελαιώνα και στην Καβάλα, Σύμβουλοι Θηλασμού της LLLGR που μεταβαίνουν για να προσφέρουν υποστήριξη και πληροφορίες σχετικά με τον θηλασμό.

Θέλουμε κάθε μωρό να βρίσκεται στη ζεστή αγκαλιά της μαμάς του και αυτή να έχει χέρια ελεύθερα, για να πιάνει σφιχτά τα άλλα της παιδιά.  

Αν μπορείτε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας στα:

• 210 8035152 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: maria.fertaki@gmail.com, για  την Αττική (Μαρία Φερτάκη)

• 2310 345707 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nkapsali@gmail.com, για τη Θεσσαλονίκη (Αναστασία Καψάλη)

• 69735 29322 για την Λέσβο (Μάγια-Ελένη Κουφάκη)

• 6951 924271 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  kalli-apo@hotmail.com , για τη Δράμα (Κάλλη Μαλαμάτου)

ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους Συμβούλους των LLL Ομάδων για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Αφίσα σε πλήρες μέγεθος: Άνοιγμα / Αποθήκευση

                                          


......................................................................................................

Κουβεντιάζοντας για τον θηλασμό στους Δήμους Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 22/01/2016, σας περιμένουμε στην τέταρτη συνάντηση!
Μια συνεργασία του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece, με το Δίκτυο Δράσης για τη βρεφική και παιδική διατροφή IBFAN Ελλάδας και την εθελοντική ομάδα, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού.
Στη συνάντηση αυτή συμμετέχουν οι Σύμβουλοι της LLLI, Εύα Δουκάκη και Ξανθούλα Καραβασίλη.

Την Παρασκευή 18/12/2015, σας περιμένουμε στην τρίτη συνάντηση!Μια συνεργασία του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece, με το Δίκτυο Δράσης για τη βρεφική και παιδική διατροφή IBFAN Ελλάδας και την εθελοντική ομάδα, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού.
Στη συνάντηση αυτή, συμμετέχει η Σύμβουλος της LLLI, Ζωή Τριανταφυλλίδου.......................................................................................................

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Θηλασμού
LLL Ομάδα Ξάνθης......................................................................................................

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ 
ΚΠΘ Λαμίας 

Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική 
συνάντησή μας που προγραμματίζεται στην οικία της Παναγιώτας Μωραγιάννη, Ολύμπου 3
(2ος όροφος) 

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015, 11:00 π.μ.-1:00 μ.μ.
Εισαγωγή στερεών και αποθηλασμός 

για πληροφορίες καλέστε: 6973487314 

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Yπεύθυνη του Κέντρου Πληροφόρησης Θηλασμού Λαμίας,
Σοφία Παύλου, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα!
Μπορείτε να φέρετε και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε!

Για βοήθεια σε θέματα θηλασμού και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μιλήσετε με μια Σύμβουλο του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (LLLGreece) (τηλ. 210 6003249 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας : www.lllgreece.org )

Σας περιμένουμε!
.................................................................................................................


Κουβεντιάζοντας για τον θηλασμό στους Δήμους Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 23/11/15, σας περιμένουμε στη δεύτερη συνάντηση!
Μια συνεργασία του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece, με το Δίκτυο Δράσης για τη βρεφική και παιδική διατροφή IBFAN Ελλάδας και την εθελοντική ομάδα, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού.


....................................................................................................

Πρώτη Πανελλαδική Έκθεση Θηλάστρων
& Ημερίδα Άντλησης Μητρικού Γάλακτος

Στα πλαίσια της Πρώτης Πανελλαδικής Έκθεσης Θηλάστρων θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική Ημερίδα Άντλησης Μητρικού Γάλακτος, με εισηγήσεις από τις Σύμβουλους Θηλασμού Κωνσταντίνα Γραμματικού (Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC), 
Εύα Δουκάκη (Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece) και Ξανθούλα Καραβασίλη (Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece), πάνω σε θέματα θηλασμού και αντλήσεων. 

....................................................................................................

Φθινοπωρινό Παζάρι 2015 -LLL Ομάδων Θεσσαλονίκης


....................................................................................................

Η εθελοντική ομάδα διαδικτυακής υποστήριξης "Ηράκλειο: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας", με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, διοργανώνουν μια γιορτή για τον θηλασμό στην έναρξη της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Θηλασμού ! 


....................................................................................................

Κύκλος ενημερωτικών ομιλιών σχετικά με την διάδοση, υποστήριξη και προστασία του 
Μητρικού Θηλασμού στη Θεσσαλονίκη. 
Στην πρώτη συνάντηση, τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος θα εκπροσωπήσει η Σύμβουλος 
της LLLI , Νατάσα Διάκου.
 
....................................................................................................

Η τράπεζα γάλακτος του Νοσοκομείου Έλενα Ε. Βενιζέλου

Είσαι πλέον νέα μητέρα... Θηλάζεις το μωρό σου αποκλειστικά; Το γνωρίζεις πώς δίνοντας 
μόνο ένα λίτρο από το περίσσευμα από το γάλα σου, σώζεις από δυο έως και πέντε πρόωρα νεογνά από νεκρωτική εντεροκολίτιδα και λοιμώξεις;

Πώς; Ενημερώσου από το αναλυτικό αρχείο : Η τράπεζα γάλακτος του "Έλενα"

Δίνοντας το περίσσευμα από το γάλα σας στην Τράπεζα Μητρικού Γάλακτος του Νοσοκομείου Έλενα Ε. Βενιζέλου σώζετε δεκάδες ανθρώπινες ζωές προώρων νεογνών.

Για πληροφορίες συλλογής και αποστολής του γάλακτος (από θηλάζουσες μητέρες με βρέφη έως 6 μηνών) προς το Νοσοκομείο Έλενα Ε. Βενιζέλου, επικοινωνήστε 
στα τηλέφωνα 2132051360 και 2106462782 
ή στο email breastfeeding-dept@hospital-elena.gr

Η θέση της LLLI Milk Donation Policy
"The first priority of LLLI is to help mothers to breastfeed their babies at the breast. A 
second priority is to help mothers when it is necessary for them to express and safely store and handle their own milk for their babies. When their own mother's milk is unavailable, babies may need human milk donated by other mothers. According to the World Health Organization, donor milk is the best option following one's own expressed milk..."

"Η πρώτη προτεραιότητα της LLLI είναι να βοηθήσει τις μητέρες να θηλάσουν τα μωρά τους 
στο στήθος. Μία δεύτερη προτεραιότητα είναι να βοηθήσει τις μητέρες να αντλήσουν, να αποθηκεύσουν και να χειριστούν με ασφάλεια το γάλα τους για τα μωρά τους όταν αυτό είναι αναγκαίο. Όταν το γάλα της ίδιας της μητέρας δεν είναι διαθέσιμο, τα μωρά μπορεί να χρειαστούν να λάβουν  ανθρώπινο γάλα που έχει δοθεί από άλλες μητέρες δότριες. Σύμφωνα
με τον Π.Ο.Υ. το γάλα δότριας είναι η καλύτερη επιλογή μετά από το αντλημένο γάλα της μητέρας..."

Πηγήhttp://www.llli.org/llleaderweb/lv/lvjulaug95p53.html.......................................................................................................

Σας περιμένουμε στο Οικογενειακό Πικ Νικ 
και Συνάντηση Εμπλουτισμού 
για τα μέλη από την Ομάδα Ανατολικής Αττικής!

......................................................................................

Σας περιμένουμε στο Οικογενειακό Πικ Νικ στη Θεσσαλονίκη!


......................................................................................

Συμμετέχοντας στο 6ο Φεστιβάλ Αλληλεγγύης στην Κέρκυρα!


......................................................................................


Καλοκαιρινό Παζάρι της LLL Ομάδας Δράμας


............................................................................................................................................................................


Συνάντηση Νηπίων & Bazaar 
................................................................................................................

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Χίος 

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 στις 5.30 μ.μ.
Θέμα: Κάνοντας μια καλή αρχή στο θηλασμό

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece συναντά την ομάδα εθελοντών υποστήριξης μητρικού θηλασμού Χίου σε μια έκτακτη συνάντηση στη Χίο.

Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική συνάντηση μας που προγραμματίζεται 
στο χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου, Αμάντου 26 (πίσω από τη Μητρόπολη).

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Γεωργία Φραγκάκη, Σύμβουλος του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, η οποία είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και με προσωπική εμπειρία στον θηλασμό μητέρα, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. 

Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα! Σας περιμένουμε! 

Για πληροφορίες σχετικά με τη Συνάντηση καλέστε στα: 6936927491,6978565031

................................................................................................................

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece και το Blog 31ebdomades γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα Αγκαλιάς Καγκουρό στις 09/05/15 και ώρα 17.00-19.00, με μια συνάντηση με θέμα: Θηλασμός με Πρόωρο μωρό

Η συνάντηση αφορά μέλλοντες γονείς καθώς και γονείς με εμπειρία προωρότητας.

Τη συνάντηση συντονίζουν οι: LLL Leader Άντα Παλαντζιάν και η blogger Κέλλυ Σώκου.

Σας περιμένουμε! 


..............................................................................................

Ηράκλειο, 13/2/2015

Η Ομάδα Κρήτης του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece εμπνεύστηκε από τις μητέρες και τις οικογένειές τους που συμμετέχουν στις Συναντήσεις και δημιούργησε ένα διαφορετικό ημερολόγιο για να αποτυπώσει την τρυφερή σχέση του θηλασμού. Ένα σημειωματάριο που θα κρατά φυλαγμένες όλες εκείνες τις αναμνήσεις  που θέλουμε να μην σβήσει ο χρόνος.

Μέσα από τις εικόνες του ημερολογίου μεταφέρεται ένα δυνατό μήνυμα. Ο θηλασμός είναι δώρο ζωής που ενισχύει ολόκληρη την οικογένεια και προσφέρει εμπειρίες για τις επόμενες γενιές με την ελπίδα ότι θα συνεχίσουν την τέχνη του θηλασμού.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece ευχαριστεί θερμά τις μητέρες και τις οικογένειες που φωτογραφήθηκαν, τους συντελεστές που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους αλλά και όλους εκείνους που θέλοντας να στηρίξουν το έργο του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece και τη διάδοση του μητρικού θηλασμού στη χώρα μας ανέλαβαν την υλοποίηση του ημερολογίου. Το ημερολόγιο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις Ομάδες του Συνδέσμου σε όλη την Ελλάδα.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece ( www.lllgreece.org & www.facebook.com/LaLecheLeagueGreece  )είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο και εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού [La Leche League International, www.llli.org)].

Η LLLI που ιδρύθηκε το 1956 στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαθέτει ομάδες σε 70 χώρες παγκοσμίως και θεωρείται η μεγαλύτερη και παλαιότερη οργάνωση θηλασμού στον κόσμο που συμβουλεύει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization) και τη UNICEF για θέματα σχετικά με το θηλασμό.

Η LLL πλαισιώνεται σε διεθνές επίπεδο από μια Επιστημονική Επιτροπή (Health Advisory Council), η οποία αποτελείται από 40 περίπου ειδικούς επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο (γιατρούς, ψυχολόγους, μαίες, διαιτολόγους, κ.ά.) και το έργο της είναι να συμβουλεύει την οργάνωση σε ιατρικά θέματα και να αξιολογεί τις τελευταίες έρευνες και το πληροφοριακό υλικό της LLL.

Οι Σύμβουλοι Θηλασμού της LLL (LLL Leaders) είναι πρώτα απ’ όλα μητέρες με πείρα πάνω στο θηλασμό, που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά μέσα στο Διεθνή Σύνδεσμο για να μπορούν να βοηθούν άλλες μητέρες να μάθουν την τέχνη του θηλασμού. Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και εκτός από τις Μηνιαίες Συναντήσεις δέχονται και τηλεφωνήματα από μητέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Βίκυ Μπαζούλα – Παπαδάκη, 

Σύμβουλο Θηλασμού της La Leche League (Ομάδα Κρήτης), τηλ.2810 316607, vicky@itcrete.eu

www.lllgreece.org  & https://www.facebook.com/LaLecheLeagueGreece.......................................................................................................
Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη σύσταση καινούριας Ομάδας του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece στη Δράμα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Κάλλη Μαλαμάτου στο τηλ: 25210 67365  

.......................................................................................................
Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη σύσταση καινούριας Ομάδας του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Αλίκη Παναγιωτάκη στο τηλ: 28310 30323  

.......................................................................................................

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ

Η Ομάδα Θεσσαλονίκη: Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει ημερίδα για τον τοκετό και το θηλασμό με θέμα: «Το δικαίωμα στον τοκετό και στον θηλασμό». Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, σε μητέρες, σε μέλλουσες μητέρες και σε όσους ασχολούνται με την δυάδα μητέρα-βρέφος.

Ημερομηνία και ώρα ημερίδας: Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 10:00πμ

Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Grant Hotel Palace , Μοναστηρίου 305-307 , 54628 Θεσσαλονίκη

Το Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece θα εκπροσωπήσει η Σύμβουλος της LLLI Εύα Δουκάκη ,μιλώντας για τη La Leche League, το έργο της, καθώς και για το θέμα "Θηλασμός και επιστροφή στην εργασία"....................................................................................................................


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


Η Ομάδα Βόλου του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (LLL Greece) θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για μικρούς και μεγάλους, όπου θα έχουμε:

· Χαριστικό Παζάρι βρεφικών και παιδικών ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών, βιβλίων, μικρών αντικείμενων καθώς και μεγάλων όπως κούνιες σε φωτογραφίες, έναντι συμβολικού χρηματικού ποσού.

· χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια

· Ζωγραφική, κουκλοθέατρο και άλλα παιχνίδια για τα παιδιά

Επιπλέον, θα γίνει μία Λαχειοφόρος Αγορά με πλούσια δώρα!

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στον παιδικό σταθμό ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, Σταθά 60 και Ρήγα Φεραίου στο Βόλο.


Η Ομάδα Συνδέσμου Θηλασμού Βόλου 
Σύμβουλος Ομάδας: Μυρτώ Χρονάκη, 2421030758


..................................................................................................................................


 Με αφορμή τον Παγκόσμιο Εορτασμό Εβδομάδας Θηλασμού, έρχονται στον ΙΑΝΟ δυο εκπρόσωποι της      τεκμηριωμένης επιστήμης του Μητρικού Θηλασμού, ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδας και η ιατρός Άννα      Πατσούρου, οι οποίοι θα μιλήσουν για τον «Μακροχρόνιο θηλασμό, έναν στόχο ζωής».

                                             Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, Αθήνα

                                              Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 15:00 


..................................................................................................................................
..................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Πτολεμαΐδα


Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17.00
Θέμα: Ο θηλασμός μετά τον πρώτο χρόνο


Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για τον θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στις φιλικές συναντήσεις μας που 
θα πραγματοποιηθούν στην Πτολεμαΐδα.

Τη συζήτηση θα συντονίζουν η Ξανθούλα Καραβασίλη και η Ζωή Τριανταφυλλίδου, Σύμβουλοι του 
Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, οι οποίες είναι ειδικά εκπαιδευμένες και με προσωπική εμπειρία στον
θηλασμό μητέρες, που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Τόπος Συνάντησης: καφετέρια Splender, 25ης Μαρτίου 50

Μπαμπάδες, γιαγιάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα! Για το καλό όλων μας μην έρχεστε στις 
Συναντήσεις αν εσείς ή τα παιδιά σας είσαστε άρρωστοι.
Σας περιμένουμε!
..................................................................................................................................
    


..................................................................................................................................

    

.
..............................................................................................................................................................................................
ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σας προσκαλούμε σε ένα οικογενειακό πικ-νικ, 

Τo Σάββατο 5 Ιουλίου 2014, από τις 10:30 το πρωί στο σπίτι της Κάθυ Δουνούλη, Κυβέλης 37, Χαμολιά Μαρκόπουλου 
Τηλ 22990-27421 http://goo.gl/maps/OttHL 

Στις 12.00 θα γίνει συζήτηση με θέμα:'

Επικοινωνία στο ζευγάρι: Απαραίτητη για μια ειρηνική και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή' 

Ελάτε να γίνουμε μια παρέα, να απολαύσουμε μαζί τη φύση, να συζητήσουμε, να χαλαρώσουμε κάτω από τα δέντρα και να μοιραστούμε 
ένα μπουφέ με τις γευστικές προσφορές κάθε οικογένειας. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια γρήγορη βουτιά στη θάλασσα πριν τη Συνάντηση και να δοκιμάσετε την τύχη σας στη λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος και της LLLInternational. Θα υπάρχει Σύμβουλος διαθέσιμη για να μοιραστείτε τυχόν απορίες σας. 


Μη ξεχάσετε το φαγητό σας ή ένα πιάτο για το μπουφέ μας, τα παιχνίδια σας και κάτι να απλώσετε κάτω για να καθίσετε. 

Σύμβουλος Θηλασμού της Ομάδας: Κάθυ Δουνούλη 2299027421 

Για πληροφορίες για το πικ νικ : lllanattiki@gmail.com

.................................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Δράμα

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 στις 19.00-21.00

Θέμα: Διατροφή της εγκύου-Στερεές τροφές- Απογαλακτισμός


Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για τον θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική συνάντησή μας που προγραμματίζεται στο σπίτι της Ελένης Αβραμίδου στη Νέα Αμισό Δράμας.

Τη συζήτηση θα συντονίζει μία Σύμβουλος του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, η οποία είναι μία ειδικά
εκπαιδευμένη και με προσωπική εμπειρία στον θηλασμό μητέρα, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες
της.

Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα, επίσης και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε!
Σας περιμένουμε!


...............................................................................................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ: Πτολεμαΐδα


Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014 (11:30-13:00)
Θέμα: Θηλασμός και καθημερινότητα: προκλήσεις και λύσεις

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014 (11:30-13:00)
Θέμα: Ο θηλασμός μετά τον πρώτο χρόνο

Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για τον θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στις φιλικές συναντήσεις μας που
θα πραγματοποιηθούν στην Πτολεμαΐδα.

Τη συζήτηση θα συντονίζουν η Ξανθούλα Καραβασίλη και η Ζωή Τριανταφυλλίδου, Σύμβουλοι του
Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, οι οποίες είναι ειδικά εκπαιδευμένες και με προσωπική εμπειρία στον
θηλασμό μητέρες, που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Τόπος Συνάντησης: καφετέρια Splender, 25ης Μαρτίου 50

Μπαμπάδες, γιαγιάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα! Για το καλό όλων μας μην έρχεστε στις
Συναντήσεις αν εσείς ή τα παιδιά σας είσαστε άρρωστοι.
Σας περιμένουμε!

....................................................................................................................
                                        
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Ρόδος 
 
Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 (18:00-20:00)
Θέμα: Πώς να κάνετε μία καλή αρχή με το θηλασμό στο Μαιευτήριο και οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό σας.

Τοποθεσία: Στο ξενοδοχείο Eden Roc,Λεωφόρος Καλλιθέας, Ρόδος     
                                                                                              

Σας καλωσορίζουμε στη φιλική Συναντήση μας, όπου συζητάμε για τις εμπειρίες μας, τους προβληματισμούς μας αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του θηλασμού.

Ελάτε να νιώσετε τη χαρά της υποστήριξης μητέρας προς μητέρα, να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες πληροφορίες για τα θέματα θηλασμού και να γνωρίσετε μαμάδες με κοινά ενδιαφέροντα και φιλοσοφία.

Τη συζήτηση συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού Βίλλυ Κάλτσα, μια ειδικά εκπαιδευμένη, στην οικογένεια του Διεθνούς Συνδέσμου Θηλασμού, μητέρα, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Μπορείτε να έρθετε μαζί με το μπαμπά και φυσικά το μωρό σας ή το νήπιο σας. 
Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων μας, μην έρχεστε στις Συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε email στο : omada.thilasmou.rodou@gmail.com. www.thilasmos.eu


..................................................................................................................................................................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Δράμα   
 
Σάββατο, 5 Απριλίου 2014 (18.00-19.30)
Θέμα: Μύθοι και αλήθειες για τον θηλασμό                                           

Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για τον θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική συνάντησή μας που προγραμματίζεται στην οικία της Άννυς Παπαδοπούλου στο Πανόραμα Δράμας (απέναντι από το Παιδικό Σταθμό "Παιδικόραμα"). 

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Σοφία Μαυροπούλου, Σύμβουλος του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, η οποία είναι μία ειδικά εκπαιδευμένη και με προσωπική εμπειρία στον θηλασμό μητέρα, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα, επίσης και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε! Σας περιμένουμε!

...........................................................................................................................................................................


  ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Ρέθυμνο, Κρήτης 

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 (11.00-13.30)
Θέμα: Η Τέχνη του Θηλασμού 


Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική συνάντηση μας που προγραμματίζεται στην οικία Αλίκης Παναγιωτάκη, Εμμανουήλ Παχλά 36, Περιβόλια. 

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη, Σύμβουλος του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, η οποία είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και με προσωπική εμπειρία στον θηλασμό μητέρα, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. 

Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα, επίσης και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε! Σας περιμένουμε! 


      
..................................................................................................................

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ- Αθήνα 

Παρασκευή, 28/03/14 (19.00-20.30)

Θηλασμός & επιστροφή στην εργασία 


Σύμβουλοι της Απογευματινής Ομάδας "Βόρειας Αθήνας"
Μαρία Μποβολή (210-6542023) & Άντα Παλαντζιάν (210-6208151)

Τόπος διεξαγωγής: Gymboree Ψυχικό, Λ.Κηφισίας 198, 1os όροφος, οδηγίες: http://www.gymboree.gr/centers/view/4

Δωρεάν για τα μέλη της LLL
Εάν δεν είστε μέλος μπορείτε να ανανεώσετε τη Συνδρομή σας στη Συνάντηση!

................................................................................................................................

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη σύσταση καινούριας Ομάδας του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-
La Leche League Greece στην Κόρινθο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Κωνσταντίνα Καπετανοπούλου στο 27410 86321
................................................................................................................................


Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη σύσταση καινούριας Ομάδας του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-
La Leche League Greece στο Ηράκλειο Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τη Βίκυ Μπαζούλα στο 2810316607
......................................................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Κατερίνη
Σας περιμένουμε στην έκτακτη Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος -
La Leche League Greece στην Κατερίνη με θέμα: «Θηλασμός: μία τέχνη που μαθαίνεται»,

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στις 11:00, στο σπίτι της Μάγδας Μιχαηλίδου, Ζαλόγγου 100.
Μωράκια, παιδάκια και μπαμπάδες είναι ευπρόσδεκτοι!

...................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Πτολεμαΐδα

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 6.00 μ.μ.

Θέμα: “Γιατί να θηλάσω το μωρό μου; - Οι χαρές και οι δυσκολίες του Θηλασμού”

Τόπος Συνάντησης: Καφετέρια Splender, 25ης Μαρτίου 50

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ευαγγελία Κούκουρα την ημέρα της Συνάντησης για  τυχόν αλλαγή του προγράμματος. Υγιεινά κεράσματα είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

Συντονισμός της Συνάντησης: Ελισάβετ Μιχαηλίδου, Σύμβουλος Θηλασμού της LLL

.......................................................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Πολύγυρος Χαλκιδικής

Θέμα: «Θηλασμός: μία τέχνη που μαθαίνεται»

Συντονισμός: Νατάσσα Διάκου 
Στις 12 Ιανουαρίου 2014 στις 4.00 μ.μ.

Στον ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΩΝΑ "ΜΑΡΕΛΙΑ" της Ελευθερίας Νικήτογλου

Οδός Πολυτεχνείου & Χαριλάου Τρικούπη, Τ.Κ. 63100, Πολύγυρος Χαλκιδικής

...................................................................................................................
15 Δεκεμβρίου 2013 , ημέρα Κυριακή και ώρα 11η πρωινή στην Κροκίδειο Αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, η οποία  βρίσκεται στην οδό Κροκιδά αρ. 4, δίπλα από το πρώην κτίριο Νομαρχίας.

Θέμα: Μύθοι και Αλήθειες για το Θηλασμό.


Για περισσότερες πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν την Κωνσταντία Καπετανοπούλου,
στο 2741086321.
...............................................................................................................................................................................................................................................................


..........................................................................................................................................................................

θεσσαλονικη

Φθινοπωρινό Χαριστικο Παζαρι 

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

(11:00 – 16:00)

στον παιδικό σταθμό/νηπιαγωγείο Κοκκινοσκουφίτσα


11.00 Μαμά, μαμά, κοίτα! Εσύ!

Ζωγραφίζουμε το πορτρέτο της μαμάς με την Αμαλία Ευαγγελοπούλου

11:30 Συγκέντρωση προσοχής

Μια έμφυτη ικανότητα των παιδιών που τόσο συχνά αποδυναμώνεται με τον Κίμ. Καμπουρόπουλο

12.00 Εμείς θα κάνουμε το γύρο του κόσμου

Παράσταση μαριονέτας, όπου ντεκόρ είναι το σώμα της κουκλοπαίκτριας και πρόσωπα τα ίδια της τα χέρια με την Ιωάννα Μαμακούκα

12.30 Κηπουρική και DIY για μητέρες & παιδιά

Φτιάχνουμε με εύκολο τρόπο καινούρια φυτά – παιδάκια, αλλά και μικρά δωράκια με λουλούδια ή αρωματικά φυτά με την Αιμιλία Ροδοπούλου

13.00 Καφές με τις Συμβούλους

Ανοιχτή πρόσκληση για ενημέρωση & συζήτηση με μητέρες και μέλλοντες γονείς για το θηλασμό

13.30 Κηπουρική και DIY για μητέρες & παιδιά

14.00 Τους φόβους μου νικώ!

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του φόβου, βασισμένο σε μύθο της φυλής των Μασάι με τη Ρένα Αθανασοπούλου

14:30 Γνωριμία με τους υφασμάτινους μάρσιπους 

Μαθαίνουμε για το babywearing και φοράμε τα μωρά μας αγκαλιά με την Ελισάβετ Μιχαηλίδου

15.00 Κηπουρική και DIY για μητέρες & παιδιά

 

Στο παζάρι θα βρείτε:

Μπουφέ με Σπιτικά εδέσματα, γλυκά & ποτά, Χειροποίητα είδη, Ρούχα από δεύτερο χέρι (για βρέφη, παιδιά & εγκύους), Βιβλία, Αντικείμενα και παιχνίδια για βρέφη και παιδιά, Λαχειοφόρο Αγορά με δώρα για όλη την οικογένεια και … πολλά άλλα !

 Η είσοδος στο παζάρι και τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη

Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας και τη στήριξη σας

στο Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece

..........................................................................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Ρέθυμνο, Κρήτης 


Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 στις 6:30μ.μ. – 8:30μ.μ.

Θέματα συζήτησης:1. Θηλασμός: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι

                              2. Πώς συνεχίζω με τον θηλασμό αφού αρχίσει το μωρό μου να τρώει στερεές τροφές


Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική  συνάντηση μας που προγραμματίζεται στη Σχολή Χορού Bailando Fuerte, Χατζ.Γιανναρη 42, Ρέθυμνο.

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Νικολαίδου Μαρία, σύμβουλος του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος η οποία είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και με προσωπική εμπείρα στον θηλασμό μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα, επίσης και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε! Σας περιμένουμε!

Για πληροφορίες καλέστε:

.........................................................................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Ηράκλειο, Κρήτης

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Θέματα συζήτησης:

1.11:00 -13:30 – Θηλασμός: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι

2.5:00- 7:30 – Θηλασμός: Πώς συνεχίζω αφού αρχίσει το μωρό μου να τρώει στερεές τροφές 


Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική  συνάντηση μας   που προγραμματίζεται στη Αίθουσα “Οδυσσέα Ελύτη” του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού,στην οδό Μονής Αγκαράθου 9 (πίσω απο τον Άγιο Δημήτριο).

 Τη συζήτηση θα συντονίζει η Νικολαΐδου Μαρία, Σύμβουλος του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος η οποία είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και με προσωπική εμπείρα στον θηλασμό μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα, επίσης και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε! Σας περιμένουμε!

 Για πληροφορίες καλέστε: 

.........................................................................................................................................................................
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Χανιά, Κρήτης

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 στις 6:00μ.μ.– 8:00 μ.μ.

Θέματα συζήτησης:1. Θηλασμός: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι

                              2. Πώς συνεχίζω με τον θηλασμό αφού αρχίσει το μωρό μου να τρώει στερεές τροφές

Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική  συνάντηση μας   που προγραμματίζεται στη Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως, Αντ. Γιάνναρη 2, πλησίον του Δεσποτικού.

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Νικολαίδου Μαρία, σύμβουλος του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος η οποία είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και με προσωπική εμπείρα στον θηλασμό μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα, επίσης και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε! Σας περιμένουμε!

Για πληροφορίες καλέστε: 

...........................................................................................................................................................................

ΟΙΚΟΓΙΟΡΤΗ-ΒΟΛΟΣ


Tην Παρασκευή 4, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου,η Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League Greece Μυρτώ Χρονάκη και οι μητέρες-μέλη του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, θα συμμετέχουν στην Οικογιορτή που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο.
Ο Σύνδεσμος θα διαθέτει δικό του περίπτερο με ενημερωτικό υλικό για τον θηλασμό και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου. Στη διάρκεια της Γιορτής θα γίνουν δύο ομιλίες και συζητήσεις για τον θηλασμό, στις οποίες θα μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενη/ος, καθώς και μουσική και παιχνίδια για τα παιδιά!
Σας προσκαλούμε για να ενημερωθείτε για τον Μητρικό Θηλασμό, την τέχνη και τα οφέλη του για τη μητέρα, το παιδί, την οικογένεια, αλλά και για όλη την κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με email myrto.ch@gmail.com και με την ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece), http://www.lllgreece.org/


 
...........................................................................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:Ζάκυνθος

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Μητρικός θηλασμός: Προβλήματα, αιτίες,πρόληψη και κατάλληλη αντιμετώπιση.

Η Συνάντηση ξεκινά στις: 19.00

Τόπος: Φροντιστήριο Γνωστικό στα Πηγαδάκια έναντι πρατηρίου καυσίμων shell

..........................................................................................................................................................................

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Ρόδος

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, στις 6:00μ.μ.-8:00μ.μ.

Θέματα: Μητρικός θηλασμός : φυσικός τρόπος διατροφής των ανθρώπων 

Προβλήματα: αιτίες , πρόληψη και κατάλληλη αντιμετώπιση εως τον φυσικό απογαλακτισμό


Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική  συνάντηση μας   που προγραμματίζεται στον παιδότοπο MILOU, οδός Γ. Σεφέρη 2, Ρόδος (www.milou.gr). 

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού Kατερίνα Μιχαηλίδου του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece, παράρτημα του Διεθνούς Οργανισμού La Leche League International -www.llli.org  .           

Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα, επίσης και ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε!

Σας περιμένουμε!

 ..........................................................................................................................................................................

LLL FAMILY PICNIC και Συνάντηση Ζευγαριών  

Σάββατο 8/6/2013 προσέλευση από 10:30

H  Συζήτηση “Θηλάζουμε. Θα βρούμε το προσωπικό μας χρόνο ξανά σαν ζευγάρι;” θα πραγματοποιηθεί

στις 12:00.

Όλοι φέρνουμε από μια πιατέλα σπιτικό φαγητό η γλυκό για το μπουφέ μας και το μαγιό για μπάνιο στην θάλασσα.

 

Τόπος της Συνάντησης/ ΠΙΚΝΙΚ 8/6/2013

στο σπίτι της Κάθυ Δουνούλη, Κυβέλης 37, Χαμολιά Μαρκόπουλο , τηλ 22990-27421

http://goo.gl/maps/OttHL

...........................................................................................................................................................................

Σημεία Θηλασμού Στο Ηράκλειο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Δήμος Ηρακλείου

Λότζια

Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής

1ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

(ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. – Α.Π.Η. ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ)

Βουρδουμπάδων 12 & Δαμιανού γωνία

1ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ              (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

Αγίου Τίτου 1

2ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

(ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. – Α.Π.Η. ΚΑΤΣΑΜΠΑ)

Αγησιλάου 4, Κατσαμπάς

2ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

(ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. – Α.Π.Η. ΠΟΡΟΥ)

Μεγάλου Κωνσταντίνου 15, Πόρος

3ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

(ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. – Α.Π.Η. ΘΕΡΙΣΣΟΥ)

Μιχαήλ Αρχαγγέλου & Μίνωος (γωνία), Θέρισσος

3ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

(ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η ΤΑΛΩΣ)

Μάχης Κρήτης & Ηφαίστου (γωνία), Τάλως

3ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

(ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η ΔΕΙΛΙΝΩΝ)

Εργοτέλους & Ηπείρου (γωνία), Δειλινά

4ο  ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ)

Χατζάκη 40, Αγ. Ιωάννης

4ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

(ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η ΦΟΡΤΕΤΣΑΣ)

Ιπποκράτους 8, Φορτέτσα

4ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

(ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η ΜΑΣΤΑΜΠΑ)

Πατριάρχου Φωτίου 46, Μασταμπάς

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

(ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ)

 

Διονυσίου και Αρτεμησίας 13, Νέα Αλικαρνασσός

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η ΤΕΜΕΝΟΥΣ

(Ν.ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ)

Προφήτης Ηλίας

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ (ΦΟΡΤΕΤΣΑ)

Πλατεία Ελευθερίας

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΑΦΝΩΝ

Δαφνές

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΚΑΛΑΝΙΟΥ (ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ)

Σκαλάνι

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΒΙΚΕΛΑΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Χορτατσών-Κυδωνίας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Λεωφ.  62 Μαρτύρων 146

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Σμύρνης 26

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

1ος ΚΥΝΕΓΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Οδός 1878 αρ. 35

ANTONELLA - Ένδυση

Οδός 1821 93

ASTORIA CAPSIS – Ξενοδοχείο

Πλατεία Ελευθερίας

BALOO TOYS - Παιχνίδια

Λ.Καλοκαιρινού 51

BAMBINO - Είδη βρεφανάπτυξης

Μπιζανίου 1

CRETA AQUARIUM - Ενυδρείο

Γούρνες

FUNNYLAND – Παιδότοπος

Λ.Ικάρου 13

GOODY’S - Fast Food Restaurant

Μιχελιδάκη 6

GRAND PIZZA - Πιτσαρία

Λ.62 Μαρτύρων 300

HONDOS CENTER - Πολυκατάστημα/Beauty Care

25ης Αυγούστου & Κορωναίου

HOPPY FEET - Παιδική υπόδηση

Καλοκαιρινού 56

KΟΟΒΕΒΕ – Βρεφική Περιποίηση

Γιαμαλάκη 50

LAPIN HOUSE – Παιδική Ένδυση

Οδός 1821 31

MEDIA STROM

Λ. Κνωσσού 256

MOTHERCARE – Είδη βρεφανάπτυξης

Μουρέλου 5 & Μιχελιδάκη

OVIESSE - Ένδυση

Λ.Σοφικλή Βενιζέλου & Μίνωος

(TALOS PLAZA)

PINK – Pedicure

Ιδομενέως 38

PLAY&LEARN - Χώρος Δημιουργικής Έκφρασης

Λ.62 Μαρτύρων 41

PRENATAL - Είδη βρεφανάπτυξης

Δικαιοσύνης 51

ROAD - Βιβλιοπωλείο

Χάνδακος 29

SANDY’S – Beauty Care

Έβανς 34

SAVE EVA - Ένδυση&Υπόδηση

Ζωγράφου 5

THIROS - Δερμάτινα Είδη

Ζωγράφου 5

TOMMY HILFIGER - Ένδυση

Καλοκαιρινού Λυσιμάχου 15-17

VOTRE – Beauty care

Ίδης 25

YAMAMAY - Ένδυση

Δαιδάλου 3

YAMAMAY - Ένδυση

Talos Plaza

ΑΘΗΝΑ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ - Σύμβουλος Συντονιστής Ασφαλειών

Οδός 1878 αρ. 35

ΑΚΡΑΤΟΝ – Βιολογικά Προϊόντα

Λ.Κνωσσού 225

ΑΝΑΛΟΓΙΟ - Βιβλιοπωλείο

Χούρδου Ρούσου 8

ΒΕΝΕΡΗΣ - Φούρνος/Café

Γιαννιστών 12 & Σμύρνης

ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ “Περί…γραφής και λόγου”

Λεωφόρος Α. Παπανδρέου 24-26

ΓΕΡΜΑΝΟΣ Λ.ΚΝΩΣΣΟΥ 210 -Τηλεεπικοινωνίες

Λ.Κνωσσού 210

ΓΕΩΡΓΑΝΤΩΝΑΚΗ - Βιβλιοπωλείο

Καρτερού 48

ΔΑΙΔΑΛΟΣ – Κόσμημα, γάμος, βάφτιση

Χάνδακος 33 & Ευγενικού 

ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ - Βιβλιοπωλείο

Καντανολέων 4

ΔΟΡΚΑΣ - Υπόδηση

Κοραή 8

ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗΣ - Φαρμακείο

Έβανς 52, Πλατεία Κορνάρου

ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗΣ - Φαρμακείο

Ατλαντίδος 22, Μασταμπάς

ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΥΦΙΔΗ Κομμωτήρια

Ηροδότου 158, Νέα Αλικαρνασσός

ΕΥΗ ΜΑΡΚΑΚΗ – Αισθητική Φροντίδα

Περδικάρη 2

ΚΑΒΟΥΣΑΝΟΣ - Φαρμακείο

Αγ. Μηνά 9

ΚΙΧΛΗ - Βιβλιοπωλείο

Ευγενικού&Χάνδακος - Βουρβάχων 1

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΙΔΡ.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ

Μονής Αγκαράθου 9

ΛΗΤΩ - Είδη βρεφανάπτυξης

Λ.Κνωσσού 276

ΛΥΔΑΚΗ - Φαρμακείο

Ίδης 8, Μεϊντάνι

ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΖΙ - Παιδότοπος

Μιλάτου & Ιδαίου Άντρου

ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Λ.Σοφικλή Βενιζέλου

ΜΠΙΣΚΟΤΟ - Café

Χάνδακος 36Γ

ΝΑΝΤΙΝ - Παιδική Ένδυση

Μονής Οδηγητρίας 14

ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ - Φαρμακείο

Αγίου Μηνά 40

ΟΜΗΡΟΛΗΣ - Πολυκαταστήματα/ Είδη βρεφανάπτυξης

Λ.62 Μαρτύρων 35

ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡ. - Φαρμακείο

Ίδης 32, Στάση Μεϊντάνι

ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΛΥΚΟΣ - Βιβλιοπωλείο

Καγιαμπή 3

ΠΕΝΤΟΒΟΛΑ – Είδη Δώρων

Μ.Μουσούρου 8

ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ - Αθλητική Ένδυση&Υπόδηση

Λ.Καλοκαιρινού 55

ΣΒΟΥΡΑ - Παιδότοπος

Ηρώ Κωνσταντοπούλου - Αγιος Ιωάννης Χωστός

ΣΚΟΥΝΤΑΚΗΣ - Φαρμακείο

Αβέρωφ 3

ΤΕΧΝΗ ( Μπαλτζάκη Λυδία ) - Είδη Γάμου& Βάφτισης/ψηφιακό τυπογραφείο

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 12

ΤΖΩΡΑΚΟΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ – Φαρμακείο

Μιχελιδάκη 2

ΤΣΑΒΟΛΑΚΗ ΜΑΙΡΗ - Κεντήματα

Μουρέλου 3

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ – SUPER MARKET

Λεβήνου & Θερίσσου γωνία

ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ Σχολή Χορού

Λασιθίου 10


Google Map : http://goo.gl/maps/jW6p2...........................................................................................................................................................................

Σας προσκαλούμε

 την Παρασκευή 1η Μαρτίου 

στις 17:30 το απόγευμα,

 στη Συνάντηση Εμπλουτισμού με Θέμα:

 "Αυτόνομα Παιδιά στο Σπίτι

και θα περιλαμβάνει διάλεξη, οπτικό υλικό & 

συζήτηση με την Μοντεσσοριανή Παιδαγωγό

 Ντίνα Νομικού. 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί

 στην Αγία Παρασκευή, 

στην οδό Κύπρου 37Β.
..............................................................................

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ (Μόνο για μέλη)

Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 10:30πμ

Θέμα: Στοργική Καθοδήγηση κι Οριοθέτηση

Τοποθεσία: Εργαστήρι του Νέου Κόσμου, Τυμφρηστού 13 (μετρό Συγγρού - Φιξ), Νέος Κόσμος

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League,  Γεωργία Φραγκάκη

Σημ: Εάν δεν είστε ήδη μέλος και θέλετε να παρακολουθήσετε τη συνάντηση μπορείτε να γίνεται επιτόπου 

μέλη πληρώνοντας τη συνδρομή των 20 ευρώ.

...........................................................................................................................................................................


ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Σέρρες 

Στις 17 Φεβρουαρίου, στις 5.00μ.μ.

Θέμα: Μύθοι και πραγματικότητα για το θηλασμό

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League, Νατάσσα Διάκου
2012

Χριστουγεννιάτικο Bazaar - Γιορτή το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Βόλο

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ομάδας του Βόλου. Χριστουγεννιάτικο Παζάρι - Γιορτή με ροφήματα και γλυκά για μικρούς και μεγάλους. 
Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στα Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών Δ. Αντωνίου.
..............................................................................................................................................................................................


Εβδομάδα Εορτασμού του Μητρικού Θηλασμού στην Ελλάδα / Ηράκλειο Κρήτης

Εκδηλώσεις του Κέντρου Πληροφόρησης Θηλασμού στο Ηράκλειο Κρήτης


Εκδηλώσεις του Κέντρου Πληροφόρησης Θηλασμού 
Ηρακλείου Κρήτης / Εβδομάδα Θηλασμού, 

από 1 έως 7 Νοεμβρίου 2012

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί την εβδομάδα θηλασμού, 

να ενημερωθείτε για το μητρικό θηλασμό,την τέχνη και τα ωφέλη
του για τη μητέρα, το παιδί, την οικογένεια,αλλά και όλη την 
κοινωνία.


...........................................................................................................................................................................

Εβδομάδα Εορτασμού του Μητρικού Θηλασμού στην Ελλάδα / ΘεσσαλονίκηΣτις 4 Νοεμβρίου 2012 

διοργανώνουμε χαριστικό Παζάρι στον παιδικό σταθμό 
Κοκκινοσκουφίτσα, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Αν έχετε μεταχειρισμένα, αλλά σε καλή κατάσταση, παιχνίδια, 
ρούχα (για βρέφη, παιδιά και έγκυες) βιβλία ή άλλα αντικείμενα 
για μωρά και θέλετε να τα χαρίσετε στο Παζάρι,επικοινωνήστε 
τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με τις Συμβούλους στις Ομάδες 1 & 2 
στη Θεσσαλονίκη . 

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στις Συναντήσεις και μέσω 
της ιστοσελίδας μας.

...........................................................................................................................................................................


Εβδομάδα Εορτασμού του Μητρικού Θηλασμού στην Ελλάδα / Βόλος

Εκδηλώσεις που θα γίνουν από την Ομάδα μας στο Βόλο την Εβδομάδα Εορτασμού του Μητρικού Θηλασμού


Εκδηλώσεις της Ομάδας Βόλου / Εβδομάδα Θηλασμού, 

από 1 έως 7 Νοεμβρίου 2012.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί την εβδομάδα θηλασμού, 
να ενημερωθείτε για το μητρικό θηλασμό, την τέχνη και τα οφέλη 
του για τη μητέρα, το παιδί, την οικογένεια, αλλά και όλη την 
κοινωνία, στον πεζόδρομο της Ερμού, στο κέντρο του Βόλου,
μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.
.........................................................................................................................................................................

Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος –La Leche League Greece στο Ηράκλειο Κρήτης

Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική Συνάντησή μας που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Ηρακλείου (Παλιά Λαχαναγορά, Παραλιακή Λεωφόρος-απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας)

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Κάθυ Δονούλη, Σύμβουλος Θηλασμού του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (LLL Greece), που είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη θηλάζουσα μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της

Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα! Μπορείτε να φέρετε ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

10:30-13:30  Θηλασμός και Μητρότητα: Υπάρχει “Τέλεια” Σχέση;

16:00-19:00  Θηλασμός: Μέχρι Πότε Τελικά;

...........................................................................................................................................................................

Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece στα Χανιά, Κρήτης

Εάν είστε γυναίκα και ενδιαφέρεστε για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική  συνάντησή μας  που προγραμματίζεται στη Κήπος Cafe στο Δημοτικό Κήπο Χανίων

Τη συζήτηση θα συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού Κάθυ Δουνούλη του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, μια ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη θηλάζουσα μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

 Mπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα.  Σας περιμένουμε!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

11:00-14:00  Θηλασμός και Μητρότητα: Υπάρχει “Τέλεια” Σχέση;


..............................................................................................................................................................................................

Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece στη Λαμία

Εάν είστε γυναίκα που ενδιαφέρεται για το θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στη φιλική Συνάντηση που θα  θα γίνει στη Λαμία το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 στις 6.00 μ.μ..

Το θέμα της συνάντησης « Ο Θηλασμός από το Α ως το Ω ».

Θα μοιραστούμε πληροφορίες σχετικές με το θηλασμό και με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μητέρες.

Τη συζήτηση διευθύνει η Σύμβουλος Θηλασμού Άντα Παλαντζιάν, που είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη θηλάζουσα μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα.