Πως Μπορείς να Στηρίξεις το Έργο του Συνδέσμου
La Leche League International
Ενημέρωση Συμβούλων

Facebook

  
  YouTube Channel  https://gr.pinterest.com/lalecheleaguegr/  https://www.instagram.com/lllgreece/?hl=elhttps://sites.google.com/a/lllgreece.org/lllgreece/dipla-stis-meteres-prosphyges/%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%20%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D_Page_1small.png


1.
Γίνε Μέλος του Συνδέσμου  

Η δική σας οικονομική στήριξη είναι για μας το θεμέλιο για την κάλυψη εξόδων για τη συνεχή λειτουργία του Συνδέσμου.

Μέλη μπορείτε να γίνετε καταβάλλοντας το ποσό της ετήσιας συνδρομής είτε κατά τη διάρκεια μιας Συνάντησης είτε στον λογαριασμό* του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος, ο οποίος είναι:

Τράπεζα: Alpha Βank,

IBAN: GR71 0140 3600 1450 0200 2003 261

ή μέσω Paypal

Παρακαλούμε, αν επιλέξετε την κατάθεση, ενημερώστε την ταμία μας στο ημέιλ: constantatou@hotmail.com ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη συνδρομής καθώς και το Booklet (αποστολές πραγματοποιούνται μόνο σε περιοχές εντός Ελλάδος).Με την εγγραφή σας ως νέο μέλος

ή την ανανέωση της ετήσιας συνδρομή σας (20 ευρώ) που ισχύει έως τη λήξη του κάθε οικονομικού έτους (επόμενη ημερομηνία λήξης: 31/12/2020):

Λαμβάνετε την ανανεωμένη συλλογή ενημερωτικών φυλλαδίων (Booklet 200 σελίδων). Αποστολές πραγματοποιούνται μόνο σε περιοχές εντός Ελλάδος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια μέλους:
http://www.lllgreece.org/gine-melos-tou-syndesmou


2.
Κάνε μία δωρεά
  
Η δική σου οικονομική στήριξη είναι για εμάς το θεμέλιο για την κάλυψη εξόδων για τη συνεχή λειτουργία του Συνδέσμου και για την προαγωγή του θηλασμού στην ευρύτερη κοινότητα.
 
Μπορείς να στηρίξεις με οποιαδήποτε δωρεά το έργο μας, κάνοντας κατάθεση στον λογαριασμό του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος:

Τράπεζα: Alpha Βank,
IBAN: GR71 0140 3600 1450 0200 2003 261


Παρακαλούμε, μετά την κατάθεση, ενημερώστε την ταμία μας στο ημέιλ: constantatou@hotmail.com ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη δωρεάς.3. Γίνε Βοηθός στις Ομάδες του Συνδέσμου (όπως Βιβλιοθηκάριος, Γραμματέας, Οικοδέσποινα, Μεταφράστρια κειμένων, Εθελόντρια Βοηθός στις εκδηλώσεις κλπ.)4. Γίνε Εθελόντρια Σύμβουλος Θηλασμού