Πως Μπορείς να Στηρίξεις το Έργο του Συνδέσμου
La Leche League International
Ενημέρωση Συμβούλων
Ενημέρωση Υποψηφίων Συμβούλων

Facebook

  YouTube Channel  https://gr.pinterest.com/lalecheleaguegr/  https://www.instagram.com/lllgreece/?hl=el
Facebook

Συναντήσεις


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30/08/2020:
Αυτή την περίοδο ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ,
όμως κάποιες Ομάδες πραγματοποιούν Διαδικτυακές Συναντήσεις,
για τις μητέρες που υποστηρίζουν, μέχρι 31/12/2020 (ή μέχρι νεωτέρας).
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις Συμβούλους της περιοχής σας για να ενημερωθείτε σχετικά.Πρόγραμμα Κύκλου Συναντήσεων του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος
La Leche League Greece 


Εάν είστε γυναίκα που ενδιαφέρεται για τον θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στις Μηνιαίες φιλικές Συναντήσεις μας που φιλοξενούνται σε σπίτια μελών του Συνδέσμου. Εκεί μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικές με τον θηλασμό και με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μητέρες. 

Τη συζήτηση συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού που είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη θηλάζουσα μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα. 

Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων μας, μην έρχεστε στις Συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος είναι μη-κερδοσκοπικό Σωματείο και οι Συναντήσεις είναι δωρεάν. 

Σας παρακαλούμε αν μπορείτε να φέρετε κάτι υγιεινό ( π.χ. σπιτικά κουλουράκια, φρούτα, χυμούς ) για τις εγκύους και τα μωράκια. 

Σημαντικές Διευκρινίσεις

  • Οι Σύμβουλοι Θηλασμού του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece) σε καμία περίπτωση δε θα τηλεφωνήσουν σε μητέρες με το αίτημα να τις επισκεφθούν στο σπίτι τους, παρά μόνο εάν τους το ζητήσουν οι ίδιες οι μητέρες. Για λόγους ασφαλείας, μην επιτρέπετε την είσοδο σε άτομο το οποίο ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο χωρίς να του έχετε ζητήσει να σας επισκεφθεί.
  • Κάθε Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece συντονίζεται από μία ή περισσότερες Συμβούλους Θηλασμού της La Leche League International, τα ονόματα των οποίων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας. Κάθε άλλη συνάντηση που ίσως έχει και κοινά στοιχεία (όπως τίτλο, περιγραφή, κ.α.) που δε διεξάγεται από Σύμβουλο Θηλασμού της La Leche League International, δεν είναι του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece και δεν έχει καμία σχέση με το έργο, τους σκοπούς και την φιλοσοφία της La Leche League.

Για πληροφορίες για τους χώρους Συνάντησης ,παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Τοπική σας Σύμβουλο τηλεφωνικά ή με ημέιλ.


Βρείτε το πρόγραμμα τις περιοχής που σας ενδιαφέρει :

Αν έρχεστε για πρώτη φορά στις Συναντήσεις μας, πατήστε εδώ   για περισσότερες πληροφορίες.