Αρχείο Δράσεων

Δράσεις Έτους 2022

1

Συμμετοχή του Τμήματος Δεξιοτήτων Επικοινωνίας του ΣΘΕ-LLLGR στο 13ο Συνέδριο Μητρικού Θηλασμού που διοργανώνει ο Γαλαξίας - Σύλλογος Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδος στα Ιωάννινα!

Στις 25-28 Μαρτίου 2022, θα πραγματοποιηθεί το 13ο Συνέδριο Μητρικού Θηλασμού που διοργανώνει ο Γαλαξίας - Σύλλογος Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδος στα Ιωάννινα! Οι Σύμβουλοι μας θα συμμετέχουν σε αυτό, στηρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου για την παροχή τεκμηριωμένης γνώσης σε επαγγελματίες υγείας, γονείς και όσους ενδιαφέρονται για τον θηλασμό.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση συμμετοχής του Τμήματος Δεξιοτήτων Επικοινωνίας του ΣΘΕ-LLLGR με τα παρακάτω σεμινάρια:

Παρασκευή 25/3/2022:

  • 16.00-20.00 | Σεμινάριο Δεξιοτήτων Επικοινωνίας | Υπεύθυνες Εκπαιδεύτριες: Καψάλη Αναστασία, Μαρκάκη Ειρήνη, Πετροπούλου Χαρά

Σάββατο 26/03/2022:

  • 11.00-11.30 | Role-play Συνάντησης LLL | Μιχαηλίδου Ελισάβετ - Ειρήνη, Κωνσταντάτου Ουρανία

  • 15.30-19.30 | Σεμινάριο Δεξιοτήτων ΕπικοινωνίαςΥπεύθυνες Εκπαιδεύτριες: Καψάλη Αναστασία, Μαρκάκη Ειρήνη, Πετροπούλου Χαρά

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του 3ημέρου.

Δράσεις Έτους 2021

1

που απευθυνόταν σε επαγγελματίες υγείας, φοιτητές αλλά και γονείς,την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 μέσω της πλατφόρμας του zoom και σε απευθείας σύνδεση στην πλατφόρμα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook με τίτλο: «Η τέχνη της ενεργητικής ακρόασης και της ενσυναίσθησης στην επικοινωνία».

2

Επτάωρο διαδικτυακό Εργαστήρι Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Επικοινωνίας για Επαγγελματίες Υγείας την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 με τον Σύλλογος Διεθνών Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδος και Κύπρου «Γαλαξίας»

Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και ο συντονισμός έγινε από τη Νατάσσα Καψάλη (Εθελόντρια Σύμβουλος Θηλασμού-La Leche League Leader/Συντονίστρια του Τμήματος Προετοιμασίας Συμβούλων-Coordinator of Leader Accreditation/Συντονίστρια και Εκπαιδεύτρια στο Τμήμα Δεξιοτήτων Επικοινωνίας-Facilitator and Trainer in Communication Skills Department LLLGreece). Στο πλαίσιο της Εκπαίδευσής τους συνεργάστηκαν στην πρακτική εξάσκηση και στα παιχνίδια ρόλων η Ειρήνη Μαρκάκη (Εθελόντρια Σύμβουλος Θηλασμού-La Leche League Leader/Βοηθός Συντονίστρια του Τμήματος Προετοιμασίας Συμβούλων-Associate Coordinator of Leader Accreditation/Provisional Facilitator in CSD–LLLGreece) και η Χαρά Πετροπούλου (Εθελόντρια Σύμβουλος Θηλασμού-Leche League Leader/Provisional Facilitator in CSD LLLGreece). Η επιτυχής ολοκλήρωση του Εργαστηρίου οφείλεται όχι μόνο στις τρεις Συμβούλους που είχαν τον ρόλο των εμψυχωτριών και συντονιστριών αλλά και στην ανταπόκριση της ενεργής παρουσίας όλης της ομάδας. Όλοι ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε για περισσότερη εξάσκηση και αλληλεπίδραση!

Έτσι ξεκίνησε μια όμορφη συνεργασία ανάμεσα στις Συμβούλους του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος–LLL Greece και στους Επαγγελματίες Υγείας (IBCLC). Μια συνεργασία και σύμπνοια εξαιρετικά σημαντική για τον κοινό σκοπό που μας συνδέει βαθιά: την υποστήριξη και την ενδυνάμωση των γονέων.


Δράσεις Περιόδου 2012-2020