Επικοινωνία

Για να στείλετε ένα ερώτημα που σας απασχολεί, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Για βοήθεια σε θέματα θηλασμού, προκειμένου να έχετε αποδοτικότερη υποστήριξη, παρακαλούμε επικοινωνήστε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με οποιαδήποτε από τις Συμβούλους στη λίστα*, σύμφωνα με τις ώρες διαθεσιμότητας που σας εξυπηρετούν.

Σε περίπτωση επειγόντων καταστάσεων ή ιατρικής διάγνωσης και θεραπείας, παρακαλούμε μην καθυστερείτε περιμένοντας απάντηση μέσω μηνύματος.

Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας ή κάποιον επαγγελματία υγείας ειδικά εκπαιδευμένο σχετικά με τον θηλασμό!

* Παρακαλούμε πολύ, όταν επιλέγετε να επικοινωνήσετε με τις Συμβούλους μας μέσω e-mail, μην στέλνετε το μήνυμα σε περισσότερες Συμβούλους, εκτός αν είναι εμφανές ότι το στέλνετε σε περισσότερους παραλήπτες, οπότε οι Σύμβουλοι μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το ποια θα αναλάβει να απαντήσει. Όταν κάτι τέτοιο δεν είναι εμφανές, απασχολούνται περισσότερα άτομα με το να απαντούν στο ίδιο θέμα, στερώντας έτσι πολύτιμο χρόνο που οι Σύμβουλοι αφιερώνουν εθελοντικά για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες μητέρες.

Αν θέλετε και δεύτερη γνώμη για το θέμα που αντιμετωπίζετε, μιλήστε ανοιχτά με τη Σύμβουλο που σας υποστηρίζει και θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Κάθε Σύμβουλος της LLL είναι ανά πάσα στιγμή πρόθυμη και σε θέση να αξιοποιήσει όλο το δίκτυο υποστήριξης της La Leche League διεθνώς, προκειμένου να υποστηρίξει μια μητέρα με τον καλύτερο τρόπο.