Copyright

Άδεια Αναδημοσίευσης

& Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Το σύνολο του ενημερωτικού υλικού της ιστοσελίδας www.lllgreece.org και του περιοδικού γαλουχώ (σε κάθε μορφή του-έντυπη ή ηλεκτρονική) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece και προστατεύεται από την κείμενη νομοθεσία.

Στον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος πιστεύουμε ακράδαντα στην αξία της διάδοσης έγκυρων και αξιόπιστων πηγών και πληροφοριών γύρω από τον θηλασμό, ως μέσο για την υποστήριξη και την προώθηση του θηλασμού στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, οφείλουμε να προστατεύουμε την πνευματική ιδιοκτησία του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος και του Διεθνούς Συνδέσμου Θηλασμού – La Leche League International.

Η Δημιουργική Ομάδα του ΣΘΕ-LLLGR, με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Δικτύου Τμημάτων Διασύνδεσης (Global PL Network) της La Leche League International, αφιερώνει τον χρόνο και τις γνώσεις της για να συλλέξει έγκυρες πληροφορίες και να δημιουργήσει πρωτότυπο χρήσιμο υλικό ενώ όλες οι συνοδευτικές φωτογραφίες έχουν διατεθεί στον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος κατόπιν ειδικής έγγραφης άδειας. Οποιαδήποτε αντιγραφή, επεξεργασία και προσαρμογή του υλικού του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος για προβολή, διάθεση ή προώθηση σε άλλο μέσο παραβιάζει τη νομοθεσία περί προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων, προκαλεί σύγχυση στο αναγνωστικό κοινό ως προς την πηγή της πληροφορίας, επηρεάζει τα στατιστικά της ιστοσελίδας μας και βλάπτει την ακεραιότητα της La Leche League International.

Σας ενθαρρύνουμε λοιπόν να χρησιμοποιείτε παραπομπή στις ιστοσελίδες μας www.lllgreece.org & www.galoucho-lllgr.org όταν θέλετε να μοιραστείτε υλικό μας με τρίτους ή να επικοινωνείτε μαζί μας για τη χορήγηση άδειας αναδημοσίευσης μέρους ή του συνόλου κάποιου κειμένου μας [ email: info@lllgreece.gr / info@galoucho-lllgr.org ].

Θα χαρούμε να σας υποστηρίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece (στο εξής καλούμενος ΣΘΕ /LLLGreece) δημιούργησε και διατηρεί αυτή την Ιστοσελίδα ως επιπλέον υπηρεσία στην προώθηση του σκοπού του, δηλαδή να βοηθήσει τις μητέρες να θηλάσουν τα παιδιά τους.

Επισήμανση:

Παρότι κάποιες πληροφορίες που παρέχονται στην Ιστοσελίδα αυτή αφορούν ιατρικά θέματα, δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες. Αν σας απασχολεί κάποιο ζήτημα σχετικά με τη δική σας υγεία ή την υγεία του παιδιού σας, επικοινωνήστε με το γιατρό σας ή αναζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Χρήσης, καθώς αποτελούν τις προϋποθέσεις για την πρόσβαση και τη χρήση της Ιστοσελίδας. Η πρόσβαση και η χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης.

1. Σύνδεσμοι ή παραπομπές σε ιστοσελίδες τρίτων-Περιορισμός ευθύνης

Η Ιστοσελίδα αυτή μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους (hyperlinks) για ιστοσελίδες τρίτων. Το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων είναι αποκλειστική ευθύνη εκείνων που τις διατηρούν. Ο ΣΘΕ/LLLGreece δεν έχει κανέναν έλεγχο επί του περιεχομένου ή των πρακτικών αυτών των ιστοσελίδων και όσων τις διατηρούν, ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια του περιεχομένου και την αξιοπιστία των ιστοσελίδων για τις οποίες ενδεχομένως να παρέχονται σχετικοί σύνδεσμοι ή παραπομπές (hyperlinks), ρητά εξαιρουμένης της ιστοσελίδας του Διεθνούς Συνδέσμου Θηλασμού-La Leche League International (LLLI): www.llli.org

Τυχόν περιγραφή ή αναφορά προϊόντος, υπηρεσίας ή έκδοσης (συμπεριλαμβανομένης περιγραφής ή αναφοράς μέσω συνδέσμου-hyperlink) δεν αποτελεί αποδοχή ή προώθηση αυτού του προϊόντος, υπηρεσίας ή έκδοσης από τον ΣΘΕ / LLLGreece και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως τέτοια, εκτός αν κάτι τέτοιο αναγράφεται ρητά.

2. Πνευματική ιδιοκτησία

Οι πληροφορίες και το ενημερωτικό υλικό που παρέχονται μέσω αυτής της Ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ΣΘΕ/LLLGreece ή/και της LLLI, εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε τρόπο, ρητά εξαιρουμένου του Προγράμματος Μηνιαίων Συναντήσεων.

Αιτήματα για αναδημοσίευση περιεχομένου της Ιστοσελίδας μπορούν να αποστέλλονται στο [ email: info@lllgreece.gr / info@galoucho-lllgr.org ]. με θέμα «Αίτημα αναδημοσίευσης».

Ρητά εξαιρούνται από κάθε άδεια αναδημοσίευσης α) το σήμα του ΣΘΕ LLLGreece εκτός αν είναι ενσωματωμένο στο υπό αναδημοσίευση κείμενο (β) όλες οι φωτογραφίες μητέρων και παιδιών που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα και (γ) οι προσωπικές ιστορίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό «γαλουχώ».

3. Προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται εμπιστευτικά στον ΣΘΕ/LLLGreece μέσω της Ιστοσελίδας για την παροχή βοήθειας σχετικά με τον θηλασμό, προστατεύονται ως τέτοια με βάση την κείμενη νομοθεσία και γίνονται γνωστά μόνο στις Συμβούλους που χρειάζεται να τα γνωρίζουν, προκειμένου να παράσχουν την αιτούμενη βοήθεια.

Ηλεκτρονικές διευθύνσεις (E-mails) που υποβάλλονται από χρήστες μέσω της Ιστοσελίδας χρησιμοποιούνται από τον ΣΘΕ LLLGreece για την ηλεκτρονική αποστολή των Προγραμμάτων των Μηνιαίων Συναντήσεων ή άλλων ανακοινώσεων ή εκδηλώσεών του ΣΘΕ LLLGreece, εκτός αν ο χρήστης έχει δηλώσει εγγράφως ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει τέτοιες ειδοποιήσεις.

4. Γενικά

Συμφωνείτε ότι οι παρόντες Όροι Χρήσης συνιστούν ολόκληρη τη συμφωνία ανάμεσα σε σας ως χρήστη της Ιστοσελίδας και του ΣΘΕ/LLLGreece σχετικά με το αντικείμενο αυτό. Σε περίπτωση που αρμόδιο δικαστήριο κρίνει ότι κάποια διάταξη των παρόντων Όρων είναι άκυρη ή ανεφάρμοστη, συμφωνείτε ότι οι λοιπές διατάξεις θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.

Τελευταία ενημέρωση, Απρίλιος 2021