Ενημερωτικό Υλικό

Σε απασχολεί κάτι σχετικά με τον θηλασμό;

Αναζήτησε στο υλικό μας έγκυρες και εύχρηστες πληροφορίες, ενημερωτικές κάρτες, φυλλάδια, παρουσιάσεις, συχνές ερωτήσεις, χρήσιμα άρθρα, ενημερωτικά βίντεο και άλλα πολλά.

Εδώ θα βρεις

Ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΣΘΕ/LLL GREECE

Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού

Ενημερωτικά Βίντεο του ΣΘΕ/LLL GREECE

Facebook

Ενημερωτικές Κάρτες της LLLI στα Ελληνικά

Το σύνολο του ενημερωτικού υλικού της ιστοσελίδας www.lllgreece.org αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece και προστατεύεται από την κείμενη νομοθεσία.

Η Δημιουργική Ομάδα του ΣΘΕ-LLLGR, με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Δικτύου Τμημάτων Διασύνδεσης (Global PL Network) της La Leche League International, αφιερώνει τον χρόνο και τις γνώσεις της για να συλλέξει έγκυρες πληροφορίες και να δημιουργήσει πρωτότυπο χρήσιμο υλικό ενώ όλες οι συνοδευτικές φωτογραφίες έχουν διατεθεί στον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος κατόπιν ειδικής έγγραφης άδειας. Οποιαδήποτε αντιγραφή, επεξεργασία και προσαρμογή του υλικού του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος για προβολή, διάθεση ή προώθηση σε άλλο μέσο παραβιάζει τη νομοθεσία περί προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων, προκαλεί σύγχυση στο αναγνωστικό κοινό ως προς την πηγή της πληροφορίας, επηρεάζει τα στατιστικά της ιστοσελίδας μας και βλάπτει την ακεραιότητα της La Leche League International.

Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε παραπομπή στις ιστοσελίδες μας: www.lllgreece.org & www.galoucho-lllgr.org.