Γίνε Μέλος του 

ΣΘΕ/LLL GREECE

Η δική σας οικονομική στήριξη είναι για μας το θεμέλιο για την κάλυψη εξόδων για τη συνεχή λειτουργία του Σωματείου.

Μέλη μπορείτε να γίνετε καταβάλλοντας το ποσό της ετήσιας συνδρομής:

   Τράπεζα Alpha Βank, IBAN: GR71 0140 3600 1450 0200 2003 261

Στην περίπτωση που η μεταφορά του ποσού γίνει από άλλη τράπεζα προς ALPHA BANK, παρακαλούμε πολύ να επιλέξετε τα έξοδα εμβάσματος να σας χρεώνουν εξ’ολοκλήρου (OURS). 

LLL Greece 

Price: €20.00 EUR

*Παρακαλούμε, αν επιλέξετε την κατάθεση, ενημερώστε την ταμία μας μέσω email στο: treasurer@lllgreece.gr ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη συνδρομής.

Προνόμια Μέλους του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος

La Leche League Greece

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος εκπροσωπεί στη χώρα μας τον Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού (La Leche League International), μία ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει πληροφορίες, ενθάρρυνση και υποστήριξη στις μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους.

Οι Σύμβουλοι Θηλασμού είναι όλες εθελόντριες, ειδικά εκπαιδευμένες μητέρες μέσα στον Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού για να προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη και καλωσορίσουν στις Μηνιαίες Συναντήσεις (δια ζώσης ή Online & Διαδικτυακές) όλες τις μητέρες, είτε είναι μέλη του Συνδέσμου είτε όχι.

Μέλος του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος μπορεί να είναι κάθε πρόσωπο ανεξαρτήτως από το αν θηλάζει ή όχι, ανεξαρτήτως φύλου, ταυτότητας, οικογενειακής δομής, θρησκευτικών, πολιτικών και άλλων ευαίσθητων πεποιθήσεων.


ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΩΝ

Με την εγγραφή σας ως νέο μέλος ή την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής σας (20 ευρώ) που ισχύει έως τη λήξη του κάθε οικονομικού έτους (επόμενη ημερομηνία λήξης: 31/12/2024) έχετε τα παρακάτω προνόμια:

Κάθε νέο μέλος, με την ετήσια συνδρομή λαμβάνει ως δώρο ένα booklet "Μητρικός Θηλασμός" ή την έκδοση-λεύκωμα της LLL Ιταλίας, "Focus on tenderness", ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η παραλαβή γίνεται είτε από την τοπική Oμάδα LLL, είτε όπου εξυπηρετεί η υπηρεσία BOX NOW. Δείτε αν υπάρχει Locker Box Now κοντά σας εδώ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

1

Υποστηρίζετε άλλες μητέρες & οικογένειες που συμμετέχουν στις Συναντήσεις 

των Ομάδων μας. 

Οι εμπειρίες σας είναι πολύτιμες!

2

Δανείζεστε βιβλία 

για τον θηλασμό, και όχι μόνο, από τις 

Δανειστικές Βιβλιοθήκες των Ομάδων μας.

Όλα τα βιβλία που έχουμε στις δανειστικές βιβλιοθήκες των Ομάδων μας έχουν επιλεχθεί προσεκτικά από μια ομάδα έμπειρων Συμβούλων Θηλασμού της La Leche League, ώστε να προτείνουμε αξιόπιστα, ενημερωμένα και όπου είναι δυνατό, τα πιο πρόσφατα βιβλία σχετικά με τα θέματα του θηλασμού και της γονεϊκότητας, που αντικατοπτρίζουν και τη Φιλοσοφία της La Leche League.

3

Συμμετέχετε σε όλες τις δράσεις των Ομάδων, όπως οι Συναντήσεις Εμπλουτισμού, παζάρι, οικογενειακό πικ-νικ, κ.ά). 

Η συμμετοχή στις δράσεις των ομάδων είναι δωρεάν για τα μέλη, ως ανταπόδοση στην οικονομική στήριξη τους η οποία είναι το θεμέλιο για την κάλυψη εξόδων για τη συνεχή λειτουργία του Σωματείου. 

4

Έχετε προσωπική

 Κάρτα Μέλους

νοιώθοντας υπερηφάνεια που προάγετε τον θηλασμό στην Ελλάδα! 

5

Ενημερώνεστε για το Περιοδικό "γαλουχώ"

που περιέχει έγκυρες πληροφορίες για τον θηλασμό και ιστορίες μητέρων. 

6

Στηρίζετε το έργο του ΣΘΕ-LLL Greece & των Συμβούλων μας

Η δική σας οικονομική στήριξη είναι για μας το θεμέλιο για την κάλυψη εξόδων για τη συνεχή λειτουργία του Σωματείου (όπως, η ετήσια Συνδρομή μας ως μέλος της LLLI, ταχυδρομικά και τηλεφωνικά έξοδα), για την ενημέρωση των μελών μας (όπως η αγορά βιβλίων, ελληνόγλωσσων και ξενόγλωσσων), για την ενημέρωση των Συμβούλων (όπως η παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων), την εκπαίδευση των Υποψήφιων Συμβούλων και για την προαγωγή του θηλασμού στην ευρύτερη κοινότητα (όπως η εκτύπωση ενημερωτικού οδηγού για τον μητρικό θηλασμό).  

Η ετήσια Συνδρομή καταβάλλεται από όλα τα μέλη του Συνδέσμου, τακτικά (οι Σύμβουλοι Θηλασμού LLL) και μη τακτικά.

Μητέρες και μωρά παγκοσμίως, 

σας ευχαριστούν θερμά για την συμβολή σας! 

Η Ταμίας του Σωματείου, Νατάσα Μητρούση

Οι Σύμβουλοι της La Leche League International