Συναντήσεις Δια Ζώσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (20/10/2022)

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος με πολλή χαρά ανακοινώνει ότι ξεκινάνε οι δια ζώσης Συναντήσεις. Για να μάθετε λεπτομέρειες για την κάθε Ομάδα, επικοινωνήστε με τις Συμβούλους της τοπικής σας Ομάδας LLL.

Σημαντικές διευκρινήσεις:


Ταυτόχρονα οι Σύμβουλοί μας συνεχίζουν να πραγματοποιούν Online & Διαδικτυακές Συναντήσεις.


Κύκλοι Συναντήσεων του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece 

Εάν ενδιαφέρεστε για τον θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στις Μηνιαίες φιλικές Συναντήσεις μας που φιλοξενούνται σε σπίτια μελών του Συνδέσμου ή σε χώρους φιλικούς προς παιδιά. Εκεί μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικές με τον θηλασμό και με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μητέρες. 

Τη συζήτηση συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού που είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη θηλάζουσα μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα. 

Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων μας, μην έρχεστε στις Συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι. 

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος είναι μη-κερδοσκοπικό Σωματείο και οι Συναντήσεις είναι δωρεάν. 

Σας παρακαλούμε αν μπορείτε να φέρετε κάτι υγιεινό (π.χ. σπιτικά κουλουράκια, φρούτα, χυμούς) για τις εγκύους και τα μωράκια. 


Σημαντικές Διευκρινίσεις: 


Για πληροφορίες για τους χώρους Συνάντησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Τοπική σας Σύμβουλο τηλεφωνικά ή με ημέιλ.

Βρείτε το πρόγραμμα της περιοχής που σας ενδιαφέρει

«Είτε είσαι έγκυος και αναζητάς πληροφορίες, είτε νέα μητέρα που προσπαθεί να μάθει την τέχνη του θηλασμού, είτε έμπειρη στο θηλασμό μητέρα που αναζητάς ένα περιβάλλον αποδοχής και κατανόησης, είμαστε δίπλα σου για να βοηθήσουμε, παρέχοντας πληροφορίες και υποστήριξη.»


Οι Σύμβουλοι των Ομάδων της La Leche League