Σύμβουλοι LLL

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, 2023-2025

Πρόεδρος: Ουρανία Κωνσταντάτου

Αντιπρόεδρος: Βάσια Καλπογιάννη

Ταμίας: Νατάσα Μητρούση

Γραμματέας: Ελισάβετ Ειρήνη Μιχαηλίδου

Μέλος: Έρη Παλαμάρη

Επίτιμη Πρόεδρος: Μόνικα Φραγκούλη

Επίτιμο Μέλος: Anne Beavan

Επίτιμο Μέλος: Φλωρεντία Χρυσικού

Υποστήριξη από γονέα προς γονέα, από καρδιά προς καρδιά!

Σύμβουλοι Θηλασμού της La Leche League 

Υπάρχει κάτι σχετικά με τον θηλασμό που σας απασχολεί και θέλετε να το συζητήσετε; Μπορείτε να καλέσετε μία Σύμβουλο!

Οι Σύμβουλοι Θηλασμού της LLL είναι πρώτα απ’ όλα μητέρες με πείρα πάνω στον θηλασμό, που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά μέσα στον Διεθνή Σύνδεσμο (www.llli.org) για να μπορούν να βοηθούν άλλες μητέρες να μάθουν την τέχνη του θηλασμού. Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και εκτός από τις Mηνιαίες Συναντήσεις δέχονται και τηλεφωνήματα από μητέρες ή αλληλογραφούν μαζί τους.

 Όλες οι υπηρεσίες τους παρέχονται δωρεάν.


Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ιδιωτική χρέωση υπηρεσιών από συμβούλους IBCLC ή από βοηθούς μητρότητας (doula) όταν καλούνται με αυτές τις επαγγελματικές τους ιδιότητες και όχι ως Σύμβουλοι της LLL. Καλό θα ήταν οι γονείς να διευκρινίζουν από το άτομο που καλούν τηλεφωνικά ή κατ' οίκον, με ποια ιδιότητα το καλούν, ώστε να αποφεύγονται τυχόν παρεξηγήσεις. 

Μπορείτε να συμβουλευτείτε την παρακάτω λίστα ώστε να βρείτε όχι μόνον τη Σύμβουλο που είναι πιο κοντά στην περιοχή σας, αλλά και ποια ημέρα και ώρα είναι η κάθε Σύμβουλος διαθέσιμη.

Σύμβουλοι La Leche League διαθέσιμες για υποστήριξη

Διαθέσιμες για τηλεφωνική επικοινωνία

Διαθέσιμες για επικοινωνία μέσω email/chat

Παρακαλούμε πολύ, όταν επιλέγετε να επικοινωνήσετε με τις Συμβούλους μας μέσω e-mail, μην στέλνετε το μήνυμα σε περισσότερες Συμβούλους μεμονωμένα, αλλά φροντίστε να είναι εμφανές ότι το στέλνετε σε περισσότερους παραλήπτες (ορατή κοινοποίηση), ώστε οι Σύμβουλοι να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το ποια θα αναλάβει να απαντήσει πιο άμεσα. 

Σημαντικές Διευκρινίσεις: 
Ενεργές Σύμβουλοι La Leche League για το 2024

Αττική: Βόρεια Αθήνα                                                     

Αττική: Νότια Αθήνα 


Άρτα

Βόλος

Δράμα 

Ζάκυνθος

Ηράκλειο Κρήτης

Θεσσαλονίκη

Καλαμάτα

Κoρινθία

Κως

Μεσολόγγι

Μυτιλήνη

Ξάνθη

Πάρος

Πάτρα

Σάμος

Σέρρες

Σπάρτη

Τήνος

Χανιά Κρήτης

Χίος


Εκτός Ελλάδος

Ελληνίδες Σύμβουλοι στη Γερμανία

Ελληνίδα Σύμβουλος στη Γαλλία

Παρακαλούμε πολύ, όταν επιλέγετε να επικοινωνήσετε με τις Συμβούλους μας μέσω e-mail, μην στέλνετε το μήνυμα σε περισσότερες Συμβούλους μεμονωμένα, αλλά φροντίστε να είναι εμφανές ότι το στέλνετε σε περισσότερους παραλήπτες (ορατή κοινοποίηση), οπότε οι Σύμβουλοι μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το ποια θα αναλάβει να απαντήσει. Όταν κάτι τέτοιο δεν είναι εμφανές, απασχολούνται περισσότερα άτομα με το να απαντούν στο ίδιο θέμα, στερώντας έτσι πολύτιμο χρόνο που οι Σύμβουλοι αφιερώνουν εθελοντικά για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες μητέρες. Αν θέλετε και δεύτερη γνώμη για το θέμα που αντιμετωπίζετε, μιλήστε ανοιχτά με τη Σύμβουλο που σας υποστηρίζει και θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Κάθε Σύμβουλος της LLL είναι ανά πάσα στιγμή πρόθυμη και σε θέση να αξιοποιήσει όλο το δίκτυο υποστήριξης της La Leche League διεθνώς, προκειμένου να υποστηρίξει μια μητέρα με τον καλύτερο τρόπο.

Τελευταία ενημέρωση της λίστας 10/03/2024

Για τη La Leche League όλα περιστρέφονται γύρω από την ανατροφή

Προσφέρουμε πληροφόρηση, ενθάρρυνση, κατανόηση & υποστήριξη σε όλους τους γονείς που επιθυμούν να έχουν αυτή την υπέροχα οικεία σχέση με το μωρό τους, θηλάζοντας ή προσφέροντας ανθρώπινο γάλα.