Ανακοινώσεις

Διοργανώσεις-Δράσεις-Συνεργασίες-Συμμετοχές 

του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2024

1ο Φεστιβάλ Παιδιού και Οικογένειας Βόλου "Δε θέλω δώρο, θέλω χρόνο"

24 και 25 Μαΐου 2024

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece συμμετέχει στο το 1ο Φεστιβάλ Παιδιού και Οικογένειας Βόλου, με τίτλο «Δε θέλω δώρο, θέλω χρόνο», στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Το Φεστιβάλ αποτελεί αφορμή για μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά και τις οικογένειες, γεμάτη δράση και διασκέδαση. Πλαισιώνεται από βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά ομαδικά-οικογενειακά παιχνίδια, μουσικά δρώμενα, εργαστήρια σύγχρονων ψηφιακών δεξιοτήτων, και άλλες καλλιτεχνικές, ψυχαγωγικές και επιτελεστικές δράσεις, για όλο τον κόσμο. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από το Γενικό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου και εκδήλωση ενημέρωσης για όσους επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών από την ομάδα «Νίκος Χαλκιάς-Ένας Ήρωας για πολλούς».

Η είσοδος και η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν

OPEN AGORA: Παιδί, Οικογένεια

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece συμμετέχει στο 2ο Open Agora αφιερωμένο στη θεματική: Παιδί, Οικογένεια, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαΐου 2024 στον Θόλο, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

ΒΟΛΟΣ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Η La Leche League Ομάδα Βόλου σάς προσκαλεί σε μια εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στις 18:00, στο Volos Inn Elegant Hotel, Πολυμέρη 79 στον Βόλο.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, θηλάζουσες μητέρες ή μη, αυτή τη θαυμαστή γιορτή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Σύμβουλο της Ομάδας, Μαρία Γεωργακού (τηλ. 2421107606 & 6988533763, mariageo@lllgreece.gr)

Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-La Leche League Greece» 

Σύμφωνα με το Νόμο και το  Καταστατικό του Σωματείου, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη (επίτιμα, τακτικά και αρωγά) του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece)» στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 στις 17:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 στις 17:00. 

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. Για στοιχεία σύνδεσης, επικοινωνήστε με τη Γραμματέα του Δ.Σ., Ελισάβετ-Ειρήνη Μιχαηλίδου (elisabeth@lllgreece.gr).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

Σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη, δηλαδή οι Σύμβουλοι. Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα να παρασταθούν όλα τα μέλη που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα.

Μέλη που δεν έχουν ανανεώσει συνδρομή το τρέχον έτος, θα μπορούν να την ανανεώσουν μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του ΣΘΕ, Alpha Bank IBAN: GR71 0140 3600 1450 0200 2003 261. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ταμία του ΣΘΕ, Νατάσα Μητρούση (natasamit@lllgreece.gr). Τα τακτικά μέλη που δικαιούνται να ψηφίσουν στη Συνέλευση μπορούν σε περίπτωση κωλύματος να εξουσιοδοτήσουν εγγράφως άλλο τακτικό μέλος να παραστεί και να ψηφίσει για λογαριασμό τους. Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε όπως ενημερωθεί προς τούτο πριν τη Συνέλευση, η Γραμματέας του Δ.Σ. Ελισάβετ-Ειρήνη Μιχαηλίδου (elisabeth@lllgreece.gr) και να χορηγηθεί έγγραφη εξουσιοδότηση στην εκπρόσωπο, η οποία και θα πρέπει να σταλθεί πριν την Γενική Συνέλευση.

BREASTFEEDING MATTERS | LLL AROUND THE WORLD: LLL GREECE

Στο νέο τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2024, της συνδρομητικής έκδοσης της La Leche League Great Britain, BREASTFEEDING MATTERS, φιλοξενήθηκε η συνέντευξη* της Συμβούλου μας στο Ηράκλειο, Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη. Γνωρίστε τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece μέσα από τις εμπειρίες της Συμβούλου μας και τα όσα μοιράστηκε με τη συντακτική ομάδα του περιοδικού.

*Στα Αγγλικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2023

Ηράκλειο: Γιορτή Θηλασμού | Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2023

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, η εθελοντική ομάδα διαδικτυακής υποστήριξης «Ηράκλειο: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας» (https://www.facebook.com/groups/Irakleio.bfm ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece (https://www.lllgreece.org/lllgr ) διοργανώνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 στην αίθουσα Οδυσσέας Ελύτης του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου 9) μια εκδήλωση-γιορτή για τον μητρικό θηλασμό και την οικογένεια!

Το 2023 είναι η χρονιά που επιστρέφουμε στην κανονικότητα και γιορτάζουμε το θηλασμό όπως του αξίζει!

Στη φετινή μας γιορτή, δίνεται η ευκαιρία σε μητέρες της πόλης μας ή και από άλλα μέρη της χώρας, να ενθαρρύνουν, να μοιραστούν εμπειρίες και να υποστηρίξουν άλλες οικογένειες που προσφέρουν μητρικό γάλα στα παιδιά τους, είτε θηλάζοντας είτε αντλώντας. Στόχος μας είναι να ενδυναμωθούν και να αγκαλιαστούν όλες οι οικογένειες ώστε να κατακτήσουν τους στόχους τους. Και όταν οι εμπειρίες μοιράζονται, οι γονείς ενδυναμώνονται, ο θηλασμός βελτιώνεται και το περιβάλλον ωφελείται!

Σας περιμένουμε λοιπόν, φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλοντες ή υπό σκέψη γονείς, πρώην θηλάζουσες, φίλοι και λοιποί συγγενείς, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό ή θέλετε να ενημερωθείτε. Ελάτε στα Ιδρύματα Καλοκαιρινού, να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2023 και να ΕΝΘΑΡΥΝΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ και να κάνουμε τη διαφορά για τους εργαζόμενους γονείς.

Οι συντονίστριες διοργάνωσης της Εκδήλωσης:

Ηράκλειο: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας

Οι Σύμβουλοι Θηλασμού της La Leche League International, Ομάδα Ηρακλείου Κρήτης

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Δράμα: Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2023

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η LLL Ομάδα Δράμας του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece  και η Facebook Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Δράμας σάς προσκαλούν σε ένα Breastfeeding Café.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 στις 11:30 π.μ. στο Πάρκο Κομνηνών Δράμας

Σάς περιμένουμε για να γνωριστούμε και να μοιραστούμε σκέψεις και εμπειρίες γύρω από τον θηλασμό!

Λέσβος: Συνάντηση Θηλασμού στις 07 Ιουλίου 2023 από την Κάριτας Ελλάς

Το κοινωνικό κέντρο της Κάριτας Ελλάς στη Λέσβο οργανώνει συναντήσεις για εγκυμονούσες και νέες μητέρες. Στις 07/07 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με θέμα " Η τέχνη του θηλασμού" με προσκεκλημένη ομιλήτρια τη Σύμβουλο Θηλασμού της La Leche League, Κατερίνα Παυλή.

Περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στο 2251302684 ή στο lesvoscenter@caritas.gr

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece στο rebirth FESTIVAL!

Και ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece συμμετέχει στο rebirth FESTIVAL!

Το φεστιβάλ αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για ReΒirth στην τέχνη της μαίευσης και τα αναπαραγωγικά δικαιώματα.

Σάββατο 24/6/2023, στο Κέντρο της Γης, Πάρκο Τρίτση. Από τις 10 το πρωί, μέχρι και τα μεσάνυχτα, θα υπάρχουν δρώμενα για μικρά και μεγάλα παιδιά, βιωματικά εργαστήρια, ομιλίες, ζωντανή μουσική και θέατρο.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece υποστηρίζει πλήρως τον Διεθνή Κώδικα Εμπορίας Υποκατάστατων Μητρικού Γάλακτος και δεν δέχεται χορηγία από κανενός είδους εταιρείες που παράγουν υποκατάστατα μητρικού γάλακτος, συναφή εξοπλισμό και συμπληρωματικές τροφές. Οι Σύμβουλοι της LLLI δηλώνουμε υπεύθυνα ότι δεν έχουμε λάβει για την ομιλία αυτή και για την παρουσία μας σε αυτή την εκδήλωση, καμία χρηματική, υλική ή άλλου είδους υποστήριξη από εταιρία υποκατάστατων μητρικού γάλακτος ή άλλη εταιρία με συναφή εξοπλισμό και συμπληρωματικές τροφές.

Περισσότερες πληροφορίες: https://fb.me/e/2a3oALN9c  

Χρόνια Πολλά ΜΑΜΑ – Ηράκλειο, 14/05/2023 στις 11:30-14:00

Κάτι όμορφο ετοιμάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης! Την Κυριακή 14/05 στις 11:30-14:00 τιμάμε τη Γιορτή της Μητέρας στο TALOS PLAZA με μια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, η οποία θα πλαισιώνεται με αφήγηση παραμυθιού από την Ευαγγελία Ορφανουδάκη, παιδαγωγό και αφηγήτρια παραμυθιού, καθώς και ζωγραφική με θεματικό εικαστικό. 

Ευχαριστούμε την κα Μάντυ Παπαδάκη, Operational Manager του TALOS PLAZA για την πρόσκληση και τη συνεργασία!

Θα χαρούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Συνεργασία & Συμμετοχή στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο Θηλασμού του Συλλόγου Διεθνώς Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδος & Κύπρου, "Γαλαξίας"

Ο Σύλλογος Διεθνώς Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδος & Κύπρου «ΓΑΛΑΞΙΑΣ», θα πραγματοποιήσει το 14ο Ετήσιο Συνέδριο Θηλασμού (σε Υβριδική Μορφή) με τίτλο «Θηλασμός Σήμερα, Επενδύουμε στο Αύριο» στις 13 και 14 Μαΐου του 2023, στον φιλόξενο χώρο του Σεράφειου Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-Lα Leche League Greece και του Δικτύου Δράσης για τη Βρεφική Διατροφή, IBFAN Ελλάδας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.


Στο συνέδριο συμμετέχουν 3 καταξιωμένοι επιστήμονες από το εξωτερικό και 11 διακεκριμένοι Έλληνες ειδικοί που με τις ομιλίες τους στοχεύουν στο να καλύψουν ένα μεγάλο φάσμα τεκμηριωμένης γνώσης, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα της επιστημονικής κοινότητας.

Σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου 2023-2025

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου, κατόπιν εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 09 Απριλίου 2023, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece είναι:

Πρόεδρος: Κωνσταντάτου Ουρανία

Αντιπρόεδρος: Βάσια Καλπογιάννη

Γραμματέας: Ελισάβετ Ειρήνη Μιχαηλίδου

Ταμίας: Νατάσα Μητρούση

Μέλος: Έρη Παλαμάρη

Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-La Leche League Greece» 

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη (επίτιμα, τακτικά και αρωγά) του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece)» στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 στις 16:00 μμ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα γίνει το Σάββατο 15 Απριλίου 2023 στις 16:00 μ.μ. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα να παρασταθούν όλα τα μέλη που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα.

Μέλη που δεν έχουν ανανεώσει συνδρομή το τρέχον έτος, θα μπορούν να την ανανεώσουν μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του ΣΘΕ, Alpha Bank IBAN: GR71 0140 3600 1450 0200 2003 261.  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ταμία του ΣΘΕ, Κωνσταντάτου Ουρανία (τηλ. 6974887369, ourania@lllgreece.gr ).

Τα τακτικά μέλη που δικαιούνται να ψηφίσουν στη Συνέλευση μπορούν σε περίπτωση κωλύματος να εξουσιοδοτήσουν εγγράφως άλλο τακτικό μέλος να παραστεί και να ψηφίσει για λογαριασμό τους. Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε όπως ενημερωθεί προς τούτο πριν τη Συνέλευση, η Γραμματέας του Δ.Σ. Νόπη Αλεξιάδου (nopi@lllgreece.gr) και να χορηγηθεί έγγραφη εξουσιοδότηση στην εκπρόσωπο, η οποία και θα πρέπει να προσκομισθεί κατά τη Γενική Συνέλευση. 


Τα μέλη που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συνέλευση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματέα του ΔΣ ώστε να τους διατεθεί ο σχετικός σύνδεσμο (link). 


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Έκτακτη Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος στη Λάρισα

Χώρος Διεξαγωγής: Πολυχώρος Φρούριο, Λόφος Φρουρίου, Λάρισα

09 Ιανουαρίου 2023, Δευτέρα στις 16:00-18:00, με θέμα: «Θηλασμός: Από το Α ως το Ω»

Συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League, Έλενα Γκίκα 

Πληροφορίες: τηλ. 6982252469, email: elenagk@lllgreece.gr

Δήλωση συμμετοχής

Έκτακτη Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος στα Τρίκαλα

Χώρος Διεξαγωγής: Μουσείο Τσιτσάνη (Πρ. Διοικητήριο Φυλακών), Βενιζέλου και Καρδίτσης 1, Τρίκαλα 421 00

05 Ιανουαρίου 2023, Πέμπτη στις 10:30-12:30, με θέμα: «Συχνές ερωτήσεις για τον θηλασμό»

Συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League, Έλενα Γκίκα 

Πληροφορίες: τηλ. 6982252469, email: elenagk@lllgreece.gr

Δήλωση συμμετοχής

Δράση υποστήριξης και ενημέρωσης για τον θηλασμό στον Μύλο των Ξωτικών

Χώρος Διεξαγωγής: Μύλος Ματσόπουλου, Κλεινού 10, Τρίκαλα, 42100

04 Ιανουαρίου 2023, Τετάρτη στις 10:30-13:30 και 17:00-19:30

Συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League, Έλενα Γκίκα 

Μια συνεργασία του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece με τον Μύλο των Ξωτικών

Πληροφορίες: τηλ. 6982252469, email: elenagk@lllgreece.gr

Έκτακτη Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος στο Ηράκλειο

Χώρος Συνάντησης: Μέσα στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, στο Εργαστήρι Συναισθημάτων.

02 Ιανουαρίου 2023, Δευτέρα στις 18:00-19:30, με θέμα: «Θηλασμός από το Α έως το Ω»

Συντονίζουν οι Σύμβουλοι Θηλασμού της La Leche League, Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη, Ειρήνη Μαρκάκη, Θεοδώρα Χατζηδάκη & Στέλλα Τσακλίδου.

Πληροφορίες στο email: vicky@lllgreece.gr 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03/05/2022:


Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος με πολλή χαρά ανακοινώνει ότι ξεκινάνε οι δια ζώσης Συναντήσεις.

Για να μάθετε λεπτομέρειες για την κάθε Ομάδα, επικοινωνήστε με τις Συμβούλους της τοπικής σας Ομάδας LLL.


Σημαντικές διευκρινήσεις :


Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-La Leche League Greece» 

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη (επίτιμα, τακτικά και αρωγά) του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece)» στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 στις 5:00 μ.μ.. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στις 5:00 μ.μ..

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:


Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα να παρασταθούν όλα τα μέλη που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα.

Μέλη που δεν έχουν ανανεώσει συνδρομή το τρέχον έτος, θα μπορούν να την ανανεώσουν μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του ΣΘΕ, Alpha Bank IBAN: GR71 0140 3600 1450 0200 2003 261.  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ταμία του ΣΘΕ, Κωνσταντάτου Ουρανία (τηλ. 6974887369, ourania@lllgreece.gr ).


Τα μέλη που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συνέλευση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματέα του ΔΣ ώστε να τους διατεθεί ο σχετικός σύνδεσμο (link). 


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Νόπη Αλεξιάδου, Γραμματέας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05/03/2022:


Στις 25-28 Μαρτίου 2022, θα πραγματοποιηθεί το 13ο Συνέδριο Μητρικού Θηλασμού που διοργανώνει ο Γαλαξίας - Σύλλογος Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδος στα Ιωάννινα! Οι Σύμβουλοι μας θα συμμετέχουν σε αυτό, στηρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου για την παροχή τεκμηριωμένης γνώσης σε επαγγελματίες υγείας, γονείς και όσους ενδιαφέρονται για τον θηλασμό. 

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση συμμετοχής του Τμήματος Δεξιοτήτων Επικοινωνίας του ΣΘΕ-LLLGR με τα παρακάτω σεμινάρια:

Παρασκευή 25/3/2022:

Σάββατο 26/03/2022:


Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του 3ημέρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03/11/2021:

Σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας, αλλά και τους κανονισμούς του Διεθνούς Συνδέσμου Θηλασμού (La Leche League International), προκειμένου να διασφαλίζεται η τήρηση των προσωπικών δεδομένων αλλά και να είναι ξεκάθαρη η εθελοντική ιδιότητα με την οποία επικοινωνούν όλες οι Σύμβουλοι του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece με το κοινό, από 01 Νοεμβρίου 2021 όλες οι Σύμβουλοι θα χρησιμοποιούν ένα ασφαλές προσωπικό email με domain name: @lllgreece.gr μέσω Microsoft 365. Παρακαλούμε αν θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποια Σύμβουλό μας, συμβουλευτείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της σελίδας Σύμβουλοι.

Πρόσκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-La Leche League Greece» 

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη (επίτιμα, τακτικά και αρωγά) του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece)» στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 στις 16:00 μ.μ.. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα γίνει το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στις 16:00 μ.μ..

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:


Σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη, δηλαδή οι Σύμβουλοι. Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα να παρασταθούν όλα τα μέλη που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα.

Μέλη που δεν έχουν ανανεώσει συνδρομή το τρέχον έτος, θα μπορούν να την ανανεώσουν μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του ΣΘΕ, Alpha Bank IBAN: GR71 0140 3600 1450 0200 2003 261.  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ταμία του ΣΘΕ, Κωνσταντάτου Ουρανία (τηλ. 6974887369, constantatou@hotmail.com)

Τα τακτικά μέλη που δικαιούνται να ψηφίσουν στη Συνέλευση μπορούν σε περίπτωση κωλύματος να εξουσιοδοτήσουν εγγράφως άλλο τακτικό μέλος να παραστεί και να ψηφίσει για λογαριασμό τους. Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε όπως ενημερωθεί προς τούτο πριν τη Συνέλευση, η Γραμματέας του Δ.Σ. Ελένη Οικονόμου (τηλ. 6936092797, elenioikonomoy@yahoo.gr) και να χορηγηθεί έγγραφη εξουσιοδότηση (δείτε συνημμένο έντυπο) στην εκπρόσωπο, η οποία και θα πρέπει να προσκομισθεί κατά τη Γενική Συνέλευση.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αρχείο ανακοινώσεων 2012-2020