Συναντήσεις Δια Ζώσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (20/10/2022)

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος με πολλή χαρά ανακοινώνει ότι ξεκινάνε οι δια ζώσης Συναντήσεις. Για να μάθετε λεπτομέρειες για την κάθε Ομάδα, επικοινωνήστε με τις Συμβούλους της τοπικής σας Ομάδας LLL.

Σημαντικές διευκρινήσεις:

  • Όλες οι Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο (υπαίθριο ελεύθερο ή καταστήματος/επιχείρησης) ή κλειστό, φιλικό προς τα παιδιά χώρο.

  • Κάθε γυναίκα/γονέας/συνοδός συμμετέχει με προσωπική ευθύνη για την τήρηση των εκάστοτε ισχυόντων μέτρων προστασίας δημόσιας υγείας για την αποφυγή διασποράς της λοίμωξης COVID-19

  • Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων μας, να μην έρχεστε στις Συναντήσεις αν εσείς ή το μωρό/παιδί σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι. Οι διαδικτυακές Συναντήσεις συνεχίζουν και μπορείτε να συμμετάσχετε με αυτό τον τρόπο.

  • Αναζητήστε ανακοινώσεις για τις δια ζώσης Συναντήσεις των Τοπικών σας LLL Ομάδων!


Ταυτόχρονα οι Σύμβουλοί μας συνεχίζουν να πραγματοποιούν Online & Διαδικτυακές Συναντήσεις.


Κύκλοι Συναντήσεων του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece

Εάν ενδιαφέρεστε για τον θηλασμό, σας καλωσορίζουμε στις Μηνιαίες φιλικές Συναντήσεις μας που φιλοξενούνται σε σπίτια μελών του Συνδέσμου ή σε χώρους φιλικούς προς παιδιά. Εκεί μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικές με τον θηλασμό και με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μητέρες.

Τη συζήτηση συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού που είναι μια ειδικά εκπαιδευμένη και έμπειρη θηλάζουσα μητέρα που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Μπαμπάδες, μωρά και νήπια είναι ευπρόσδεκτα.

Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων μας, μην έρχεστε στις Συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος είναι μη-κερδοσκοπικό Σωματείο και οι Συναντήσεις είναι δωρεάν.

Σας παρακαλούμε αν μπορείτε να φέρετε κάτι υγιεινό (π.χ. σπιτικά κουλουράκια, φρούτα, χυμούς) για τις εγκύους και τα μωράκια.


Σημαντικές Διευκρινίσεις:

  • Οι Σύμβουλοι Θηλασμού του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece) σε καμία περίπτωση δε θα τηλεφωνήσουν σε μητέρες με το αίτημα να τις επισκεφθούν στο σπίτι τους, παρά μόνο εάν τους το ζητήσουν οι ίδιες οι μητέρες. Για λόγους ασφαλείας, μην επιτρέπετε την είσοδο σε άτομο το οποίο ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο χωρίς να του έχετε ζητήσει να σας επισκεφθεί.

  • Κάθε Συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece συντονίζεται από μία ή περισσότερες Συμβούλους Θηλασμού της La Leche League International, τα ονόματα των οποίων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας. Κάθε άλλη συνάντηση που ίσως έχει και κοινά στοιχεία (όπως τίτλο, περιγραφή, κ.α.) που δε διεξάγεται από Σύμβουλο Θηλασμού της La Leche League International, δεν είναι του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece και δεν έχει καμία σχέση με το έργο, τους σκοπούς και την φιλοσοφία της La Leche League.


Για πληροφορίες για τους χώρους Συνάντησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Τοπική σας Σύμβουλο τηλεφωνικά ή με ημέιλ.

Βρείτε το πρόγραμμα της περιοχής που σας ενδιαφέρει

«Είτε είσαι έγκυος και αναζητάς πληροφορίες, είτε νέα μητέρα που προσπαθεί να μάθει την τέχνη του θηλασμού, είτε έμπειρη στο θηλασμό μητέρα που αναζητάς ένα περιβάλλον αποδοχής και κατανόησης, είμαστε δίπλα σου για να βοηθήσουμε, παρέχοντας πληροφορίες και υποστήριξη.»


Οι Σύμβουλοι των Ομάδων της La Leche League